Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin запровадила функцію спостереження за вагітністю для своїх годинників

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 670
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, запровадила функцію спостереження за вагітністю для своїх годинників. Функція дозволить майбутнім мамам, які користуються Garmin, зручно відстежувати стислі характеристики вагітності включно з показниками здоров'я та фізичної активності.

За допомогою програми Garmin Connect™ і сумісних моделей годинників майбутні мами зможуть стежити за перебігом вагітності та записувати її симптоми, відстежувати рухи малюка, створювати власні нагадування, щотижня отримувати корисну інформацію та поради з харчування, контролювати водний баланс, вагу, зміни спортивних показників і параметрів фізичної форми під час спортивних навантажень, вести записи у своєму акаунті в додатку Garmin Connect, а під час візитів до лікаря переглядати записану за останні 4 тижні інформацію.

Функція спостереження за вагітністю для годинників Garmin

Відстеження вагітності активується у додатку Garmin Connect на сумісному смартфоні за допомогою функції відстеження менструального циклу, що дозволяє жінкам легко переключатися з ведення записів по менструальному циклу до відстеження поточної вагітності. Ця функція доступна на багатьох популярних моделях розумних годинників Garmin, включно з серіями Venu, vívoactive, Forerunner та fenix 6. Завантаження виконується через магазин Connect IQ. Крім того, нова функція доступна на пристроях лінійки vívomove за допомогою віджета «Відстеження жіночого здоров'я».

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".