Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Дві новинки Garmin для безпеки велосипедистів – радари Varia RVR315 та Varia RTL515

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 970
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила дві новинки для безпеки велосипедистів – радар заднього огляду Varia RVR315 та радар із задньою фарою Varia RTL515. Велорадари попереджають велосипедистів про небезпеку наближення машин. Нові радари сумісні з додатком Varia app, який дозволяє використовувати смартфон або монітор Varia у якості основного або додаткового дисплея під час поїздок. Якщо ви вже використовуєте радар Varia у парі з сумісним пристроєм Garmin або монітором Varia, додаток на сматрфоні розширить можливості вашого пристрою.

Аналогічно із попередніми пристроями Varia, новинки дозволяють велосипедистам спостерігати за дорогою та бути більш помітними для водіїв автотранспорту під час велоподорожей або довготривалого тренування. Окрім традиційної технології ANT+, нові пристрої також підтримують Bluetooth. За допомогою звукових та візуальних кольорових сигналів на дисплеї смартфона, пристрої Varia RVR315 та RTL515 попередять вас, якщо автомобіль позаду наблизиться на відстань до 140 метрів.

Коли вас наздоганяє автомобіль, то на екрані смартфона з'явиться яскраве повідомлення жовтого кольору, якщо автомобіль наближається з великою швидкістю, колір повідомлення стане червоним, а якщо шлях безпечний, ви будете бачити повідомлення зеленого кольору. Якщо телефон знаходиться за межею вашого огляду, пристрій за допомогою звукового та вібросигналу сповістить вас про небезпеку.

Новинки легко підключаються до велонавігаторів Edge або сумісних смартфонів, а також до деяких годинників Garmin. Також, при використанні разом з сумісним смартфоном, велорадари Varia інтегруються з улюбленими додатками сторонніх виробників, наприклад, з найкращим у світі планувальником велосипедних маршрутів "Ride with GPS".

Радар Garmin Varia RVR315

Фара, якою оснащений радар Garmin RTL515, стала краще помітною при денному світлі на відстань до 1,6 км, завдяки чому водії транспорту можуть побачити вас здалеку. У спеціальному, новому режимі «пелотон» фара Garmin RTL515 блимає з низьким рівнем інтенсивності, щоб не шкодити очам інших велосипедистів під час їзди в групі. Компактний вертикальний дизайн пристрою дозволяє легко встановлювати радар на більшість дорожніх велосипедів.

Батарея велорадара заднього огляду Garmin RVR315 забезпечить автономну роботу пристрою до 7 годин, а радар із фарою RTL515 пропрацює до 16 годин в режимі блимання та до 6 годин в режимі сталого світіння.

Про компанію «Garmin»

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".