Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує нову серію годинників - quatix 6

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 1730
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала нову шосту серію годинників quatix зі спеціалізованими функціями для мореплавців та рибалок. До серії увійшли дві моделі – quatix 6 з міцним сталевим корпусом та преміум модель quatix 6 Titanium.

Нові годинники Garmin quatix 6

Годинники мають дисплей діаметром 1,3 дюйма (33 мм), надійно захищений від подряпин сапфіровим склом у моделі quatix 6 Titanium та міцним Corning Gorilla Glass 3 у моделі quatix 6.

Між собою пристрої відрізняються наявністю сапфірового скла, безеля та браслета з титану у quatix 6 Titanium, що робить його більш вишуканим на вигляд та легшим приблизно на 17%. Стандартна модель quatix 6 має сталевий корпус та силіконовий quickfit ремінець. В іншому, нові quatix 6 майже ідентичні.

Під час плавання на дисплеї відображатимуться дані від сумісних картплоттерів та датчиків Garmin завдяки підтримці протоколу NMEA 2000. Годинники можуть транслювати потокові дані швидкості, глибини, температури, вітру та іншу важливу інформацію.

Любителі ходити під парусом можуть отримувати на екран годинника корисні підказки для парусних регат, включаючи віртуальну лінію старту та відстань до неї, стартовий таймер зворотнього відліку та функцію Tack Assist (інструкції для переходу на інший галс).

Морські опції далеко не єдина перевага нових quatix 6, адже новинки включають функції флагманських годинників Garmin, серед яких точна та надійна GPS-навігація, технології Wi-Fi, Bluetooth та ANT+, попередньо завантажені топографічні карти, безліч професійних спортивних програм, карти гірськолижних схилів найкращих світових курортів та полів для гольфу, інтелектуальні функції, датчик рівня кисню у крові Pulse Ox, інструмент Body Battery для відстеження рівня енергії у тілі, а також функція розумного розподілення живлення, яка дозволяє правильно витрачати ресурс батареї.

На додаток до смарт нотифікацій та стеженням за активністю 24/7, quatix 6 оснащені безконтактними платежами Garmin Pay та музичним плеєром, який дозволяє зберігати у пам’яті годинника до 2000 пісень та транслювати плейлисти з популярних музичних сервісів. Слухати музику можна за допомогою безпровідних навушників.

Супутникова навігація та функції відстеження у комбінації з 3-вісним компасом, гіроскопом та барометричним альтиметром у годиннику quatix 6 допоможуть під час морського плавання, туристичних походів та мандрівок. Пристрої можна занурювати у воду на глибину до 100 метрів і займатись з ними плаванням.

Годинники quatix 6 виготовлені з високоякісних надміцних матеріалів, мають вбудовану пам’ять 32 ГБ та забезпечують тривалу автономну роботу до 24 годин в режимі GPS, до 60 в режимі UltraTrack та до 28 днів в режимі «Експедиція».

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".