Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin D2 Air: потужний авіаційний годинник

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 2050
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала новинку для пілотів – розумний GPS-годинник D2 Air з потужними авіаційними функціями у тонкому корпусі з сенсорним AMOLED екраном.

Garmin D2 Air: потужний авіаційний годинник

Годинник містить корисні функції та інструменти для планування польотів з можливістю відображення часових поясів, включаючи Zulu/UTC, HSI, а також метеорологічні прогнози METAR, TAF. Додатково, можна швидко отримати інформацію про курс ЗПС зі складовими вітру, довжину ЗПС, частоту аеродромів та висоту польоту по колу над аеродромом.

У D2 Air попередньо завантажена база з даними навігаційного обладнання NAVAID та навігаційними точками перетинання, сторінку з інформацією про шляхові точки, навігацію Direct-to, тривісний компас з індикатором HSI, альтиметр з барометричними налаштуваннями – тобто повнофункціональний пакет інструментів для забезпечення найкращої інформованості пілота.

Використовуйте додаток Garmin Pilot для створення планів польотів та легко завантажуйте їх у годинник. Пристрій покаже швидкість, час у польоті, дистанцію, дані підйому і таймер пального. Після завершення польоту годинник D2 Air інтегрується з електронним журналом flyGarmin.com і синхронізує дані про політ, включаючи дату, тривалість та маршрут.

Годинник Garmin D2 Air може похвалитись ємною батареєю, що тримає заряд до 5 днів зі смарт нотифікаціями та інструментами для планування польотів та до 10 годин при одночасному використанні GPS і Pulse Ox. Постійно включений дисплей дозволить завжди мати під рукою необхідну інформацію.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".