Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

У продажу з'явилися нові пускові пристрої Beatit

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 784
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження в продаж нових пускових пристроїв BEATIT, призначених для запуску автомобільного двигуна в холодну пору року при повністю або частково розрядженої акумуляторної батареї 12V. Підходять для запуску легкових автомобілів, вантажівок, човнів, мотоциклів, снігоходів і багато чого іншого.

У продажу з'явилися нові пускові пристрої Beatit

Пускові пристрої Beatit можуть використовуватися і як powerbank для електроніки. Підходять для зарядки смартфонів, планшетів, ноутбуків, камер, GPS-навігаторів, MP3-плеєрів, бездротових навушників і багато чого іншого. Оснащені двома USB-виходами, що дозволяє одночасно заряджати наприклад і телефон, і планшет.

Пристрої мають пластиковий корпус, який стійкий до механічних пошкоджень. Компактність пускових пристроїв дозволяє зберігати їх в бардачку, носити з собою.

Стартери оснащені яскравим LED-ліхтариком, який можна використовувати в ситуаціях, коли потрібно додаткове світло, наприклад, якщо необхідно замінити шину, оглянути двигун або попередити водіїв про поломку транспортного засобу. При виникненні екстреної ситуації, ви можете використовувати функцію SOS.

Стартери Beatit оснащені яскравим LED-ліхтариком