Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

IV турнір рибалок на каяках Game Must Go On

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 708
13 жовтня 2019, у неділю, відбувся IV турнір рибалок на каяках Game Must Go On (Каяк Фишинг Лиг), який організували та провели команди компаній Сібас (SIBAS), Карта Рибалки та Kayak Fishing League.

IV турнір рибалок на каяках Game Must Go On - спонсор Навіоніка

Спонсором заходу виступила компанія Навіоніка, надавши для змагань комплект Deeper Pro+ Summer Bundle. У комплект входить ехолот DEEPER PRO+, гермомешок (10л) і чохол на телефон.

DEEPER PRO+ — оригінальний, компактний, надійний, інформативний ехолот, в якому вмістилися практично всі потреби рибалки. Міцний і легкий корпус, чітка кольорова зрозуміла картинка. Придатний для використання в будь-яких погодних умовах - і в морозну холоднечу, і в пекучу спеку.

IV турнір рибалок на каяках Game Must Go On - спонсор Навіоніка

IV турнір рибалок на каяках Game Must Go On - спонсор Навіоніка

Погода і настрій були яскравими й сонячними. По завершенню IV туру з'явилася інтрига — дуже щільні були результати учасників, на призові місця претендували 6 осіб і все залежало від успішності п'ятого, вирішального туру. Риба вередувала, дуже обережно себе проявляла, вміло ховалася від усіх спортсменів. За весь день не було спіймано жодного судака або окуня, хоча їх досить великі представники мешкають на Озері Карпич і часто присутні в уловах наших рибалок. Кожна спіймана щука видавала потужну порцію адреналіну при виведенні — сильний, спритний та жвавий суперник!

Переможцем турніру рибалок на каяках Game Must Go On став Сергій Скорин. Вітаємо Сергія з перемогою, дякуємо за цікаву боротьбу і детальний звіт про турнір.

Також, організатори висловлюють особливу подяку суддівському колективу - Головному Судді Шевченко Олександру та його вірним помічникам, учням і друзям - Настенко Анатолію, Некрасову Е., Попроцькій Ользі, Попроцькому Івану.

Більше фото з турніра

IV турнір рибалок на каяках Game Must Go On - спонсор Навіоніка