Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Компанія Garmin придбала всесвітньо відомого виробника велостанків, компанію Tacx

Батьківська категорія: Архів новин
Перегляди: 568
Компания Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про придбання Tacx - виробника велостанків і обладнання для велотренувань в закритому приміщенні.

В результаті угоди Garmin значно розширює свої можливості в даному сегменті ринку. Наприклад, вона зможе випускати GPS-навігатори, велосипедні вимірювачі потужності, тренажери і програмне забезпечення для тренувань, які будуть взаємодіяти один з одним, як в залі, так і під час тренувань на вулиці.

"Tacx відкриває абсолютно нову категорію продуктів в портфоліо фітнес-послуг Garmin і значно розширює наші можливості на ринку тренувань в приміщенні", - говорить генеральний директор Garmin, Кліфф Пембл. - "Разом з Tacx ми будемо пропонувати велосипедистам комфортне та приємне проведення часу, як в приміщенні, так і на відкритому повітрі цілий рік."

Garmin придбала всесвітньо відомого виробника велостанків, компанію Tacx

Компанія Tacx - всесвітньо відомий виробник велостанків, які встановлюються під заднє колесо або замість заднього колеса. На цьому обладнанні користувачі розміщують власний велосипед і крутять педалі, не залишаючи меж квартири або будинку. Велостанок дозволяє регулювати навантаження і вибирати тип тренування. Як правило, він дешевше повноцінного велотренажера і займає менше місця. Крім велостанків, нідерландська компанія Tacx розробляє програмне забезпечення для тренувань в приміщенні, а також пульсометри, датчики швидкості і частоти обертання педалей, пляшки для води, аксесуари для обслуговування велосипедів тощо. Крім того, Tacx є розробником функцій симуляції поїздки, включаючи онлайн гонки з іншими користувачами в одному з шести віртуальних світів. Велосипедисти можуть підготуватися до змагання за допомогою GPS-даних з гоночної траси.

Фінансові умови угоди не розголошуються.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектора, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компания "Навіоніка"