Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

У продажу з'явилися чотири нові серії годинників Garmin

Перегляди: 1537
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження у продаж нових годинників Garmin - fenix 7, epix, Venu 2 Plus, vivomove Sport.

Мультиспортивні GPS-годинники Garmin fenix 7

Годинники представлені у трьох версіях різного розміру: fеnix 7 з яскравим дисплеєм 1.3”, компактні та легкі fenix 7S для тонких зап'ясть з екраном 1.2” та збільшені fenix 7X з екраном 1.4” й максимальним переліком можливостей у модифікаціях Standart, Solar (з підзарядкою від сонця), а також Sapphire Solar (з сапфіровим склом та підзарядкою від сонця).

У продажу з'явилися Мультиспортивні GPS-годинники Garmin fenix 7

Всі годинники серії

Оновлені преміальні годинники epix (Gen 2)

Преміальний мультиспортивний GPS-годинник Garmin epix (Gen 2) з сенсорним AMOLED екраном, вбудованим MP3-плеєром, оснащений підтримкою мультидіапазонних частот, мультиспортивними та інтелектуальними функціями, функціями відстеження та безпеки, датчиками моніторингу здоров'я та системою безконтактних платежів Garmin Pay. Час автономної роботи 16 днів у режимі розумного годинника та 42 години в режимі GPS. Існують моделі як з сапфіровим склом, так і без використання сапфіру. З датчиком вимірювання кисню у крові (пульсоксиметром).

Оновлені преміальні годинники epix (Gen 2)

Garmin Venu 2 Plus - телефонні дзвінки прямо з годинника

Cмарт годинник Garmin Venu 2 Plus з яскравим сенсорним AMOLED-екраном та GPS-приймачем включає понад 25 попередньо завантажених спортивних програм, має покращені функції спостереження за здоров'ям та фітнесом, прослуховування музики на годиннику без телефону, систему безконтактних платежів Garmin Pay та можливість створювати або відповідати на текстові повідомлення за допомогою голосового помічника сумісного смартфона. З датчиком вимірювання кисню у крові (пульсоксиметром).

Garmin Venu 2 Plus у продажу

Нові функції, додані у Venu 2 Plus:

  • Телефонні дзвінки за допомогою годинника: передача та отримання телефонних дзвінків, за допомогою натискання на одну кнопку.
  • Управління голосовим помічником: підтримуються Siri, Google Assistant та Bixby; користувачі можуть за допомогою голосового помічника свого смартфона передавати текстові повідомлення, ставити запитання, керувати сумісними пристроями «розумний дім» тощо.

Garmin vivomove Sport з прихованим сенсорним дисплеєм

Новий комбінований годинник vivomove Sport зі стрілками та прихованим сенсорним дисплеєм поєднує традиційний дизайн аналогового годинника з функціями смарт годинника та призначена для користувачів, яких цікавить можливість спостерігати за здоров'ям та спортивними показниками на екрані сучасного та модного гаджета.

Garmin vivomove Sport у продажу