Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представила колекцію преміальних годинників MARQ другої генерації

Перегляди: 250
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала колекцію MARQ® другого покоління - п'ять сучасних годинників найвищого класу: MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain і MARQ Aviator. Кожен з них був розроблений, щоб ідеально доповнювати стилізацію та відображати пристрасть до спортивних занять, пригод на природі, польотів, морських подорожей тощо.

Garmin анонсує другу генерацію преміальних годинників MARQ

Продуманий дизайн із щоденною зручністю

В колекції MARQ, розробленій з високою майстерністю та увагою до деталей, використовуються такі матеріали, як титан, кераміка, сапфірове скло та нейлон жакардового переплетення. Високоякісний титан Grade-5 у п’ять разів міцніший і твердіший за більшість типів сталі, що підвищує стійкість до впливу тепла та корозії, гарантує кращий захист від подряпин і меншу вагу порівняно з нержавіючою сталлю. Корпус годинника діаметром 46 мм доповнено куполоподібною сапфіровою лінзою та яскравим AMOLED-дисплеєм із високочутливим сенсорним екраном, що полегшує щоденне використання годинника та взаємодію з картами.

До 16 днів автономної роботи в режимі смарт-годинника означає, що вам не доведеться турбуватися про зарядку навіть впродовж двотижневих подорожей. Під час сну MARQ записує біометричні дані, аналізує та надає інформацію про якість сну, рівень стресу та відновлення. Коли прийде час заряджати, магнітний зарядний пристрій ідеально підійде до будь-якої моделі MARQ. Час зарядки становить одну годину - у два рази менше, ніж у попереднього покоління.

Преміум-функції

Колекція MARQ (Gen 2) пропонує безліч функцій цілодобового моніторингу здоров’я та фізичної форми, як-от відстеження частоти серцевих скорочень, дихання та стресу, розширений моніторинг сну та енергії Body-Battery™ і абсолютно нову функцію Jot Lag Adviser (незабаром). Ця функція допомагає досягти максимально можливого фізичного та психічного комфорту й особливо корисна для людей, діяльність яких пов'язана з постійною зміною часових поясів. Використовуючи історію сну користувача та інші біометричні дані функція рекомендує оптимальне освітлення, графік сну та розклад вправ, щоб мінімізувати вплив часових поясів під час далеких подорожей, підказуватиме, що робити, щоб швидко адаптуватися до нового часового поясу, і навіть надсилатиме сповіщення на зап’ястя з порадами та нагадуванням щодо споживання кофеїну, харчування тощо. Перед від'їздом користувачі можуть ввести деталі подорожі в програмі Garmin Connect™ і відстежувати, як їх біологічний годинник пристосовується до нового пункту призначення.

Всі годинники нової колекції MARQ включають підтримку багатодіапазонної GNSS, багаточастотної GPS (L1 + L5) і технології Garmin SatIQ™, яка забезпечує виняткову точність позиціювання в будь-якому середовищі, одночасно оптимізуючи час автономної роботи. Ця технологія автоматично вибирає правильний режим супутника для навколишнього середовища в режимі реального часу.

Зустрічайте колекцію MARQ

MARQ Athlete
MARQ Athlete ідеально адаптований до будь-якої спортивної дисципліни. Має титановий корпус, безель із матовим DLC-покриттям і легкий вентильований ремінець із силіконової гуми, обраний для надійної фіксації та точних показань датчиків. Спортсмени можуть перевіряти всі параметри продуктивності, тренування та відновлення за допомогою розширених показників, таких як "Готовність до тренувань", що дає оцінку на основі якості сну, відновлення, тренувального навантаження тощо. Для бігунів MARQ Athlete має такі тренувальні функції, як PacePro™ і Stamina, щоб відстежувати та керувати вашими фізичними зусиллями. Окрім щоденного моніторингу активності, MARQ Athlete пропонує вбудовані спортивні програми для багатьох видів спорту, біг, їзда на велосипеді, плавання, катання на лижах, гольф, піклбол і теніс, тренування в тренажерному залі та серфінг, а також анімовані кардіотренування, силові тренування, йога та пілатес.

MARQ Adventurer
MARQ Adventurer – сучасна інтерпретація класичного годинника. MARQ Adventurer має ремінець зі шкіри та гуми FKM, який поєднує в собі елегантність шкіряного ремінця з підвищеною стійкістю до поту та плям. Має вигравіюваний 360-градусний компас на безелі. Вбудовані карти TopoActive допоможуть легко прокласти маршрут до вибраних точок, профілів висоти тощо. Для підвищення обізнаності NextFork™ повідомляє відстань до наступного перехрестя маршруту та назву найближчої дороги.

MARQ Golfer
Завдяки кольоровій гамі, зеленій керамічній вставці, спеціальному безелю та зеленому жакардовому нейлоновому ремінцю ваша пристрасть до гри в гольф не залишиться непоміченою. Маючи карти понад 42 000 полів для гольфу по всьому світу, MARQ Golfer автоматично визначає поле гри. Щобільше, він дає точні відстані до передньої, середньої та задньої частини гріну та напрямок схилу завдяки функції Green Contours (потрібне активне членство в додатку Garmin Golf™). MARQ Golfer пропонує найдосконаліший набір функцій Garmin для гольфу, включаючи Virtual Caddy, Hazard View, Wind Data, PinPointer та три датчики ключки для гольфу Approach CT10 для автоматичного відстеження удару.

MARQ Captain
Годинник MARQ Captain, оснащений темно-синім керамічним безелем із таймером для регати та нейлоновим ремінцем зі смугастим жакардовим переплетенням створений для того, щоб жити за штурвалом. Вбудований таймер регати допомагає морякам перетнути стартову точку в потрібний час, використовуючи дані GPS для обчислення ідеальної стартової позиції. Сповіщення та тривоги забезпечують кращу обізнаність про ситуацію на воді, повідомляючи вас про припливи та відпливи або можливе перетягування якоря. MARQ Captain також підтримує автопілот - таким чином ви можете змінювати курс або увімкнути кермування відповідно до нанесеного маршруту прямо з зап'ястка. Ваш годинник також має профілі для інших водних видів спорту, таких як веслування байдарках, веслування на дошці стоячи, віндсерфінг, кайт-серфінг і кайтбординг.

MARQ Aviator
Годинник MARQ Aviator поставляється з браслетом із матового титану, суцільними ланками та застібкою, що замикається, а також керамічним безелем із 24-годинним GMT (середній час за Гринвічем). Використовуйте MARQ Aviator для навігації до місця або маршрутної точки у всесвітній аеронавігаційній базі даних або виберіть функцію «Найближчий», щоб активувати маршрут до найближчого аеропорту. Завдяки авіаційним сповіщенням пілоти можуть встановити мінімальну силу бокового вітру та зручні умови польоту, а також отримувати сповіщення про сприятливий час для зльоту. Для мандрівників світом циферблат Jet Lag Adviser від MARQ Aviator показує домашній часовий пояс авіатора, час, який відчувається, і автоматично оновлюється, щоб відображати цілодобові вказівки щодо освітлення, сну та фізичних вправ. Для максимальної обізнаності про ситуацію пілот може переміщати рухому карту дотиком, щоб побачити прогноз погоди, інформацію про вітер, видимість, барометричний тиск та іншу важливу інформацію.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".