Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin пропонує нові комплекти морських стереосистем та динаміків Fusion

Перегляди: 754
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, доповнила асортимент морської акустики Fusion готовими комплектами, які складаються з преміальної морської стереосистеми MS-RA60 або MS-RA210 у парі з динаміками серії Fusion® EL або Fusion®XS відповідно. Комплект стереосистеми з динаміками пропонує легке рішення “все-в-одному” для оснащення човна аудіосистемою або її оновлення з розширеними можливостями відтворення звуку та сучасною елегантною естетикою.

Garmin пропонує нові комплекти морських стереосистем та динаміків Fusion

Для покращення розважального досвіду на борту, комплекти стереосистем і динаміків Fusion забезпечують високоякісне аудіо з інноваційними функціями, на кшталт технології Multi-Zone™ у двох зонах або вбудованого підсилювача класу D для високої ефективності та продуктивності.

Морські стереосистеми Fusion MS-RA60 та MS-RA210 також пропонують розширені можливості підключення, що дає водіям свободу керувати музикою за допомогою програми Fusion-Link™ для сумісних смартпристроїв або за допомогою програми Fusion-Link Lite™ на розумних годинниках Garmin. Для зручного оновлення програмного забезпечення «по повітрю» магнітола Fusion MS-RA60 використовує вбудовану технологію Bluetooth®.

Морські колонки серії EL та серії XS мають міцну конструкцію з поліпропіленовим конусом (IMPP), виготовленим методом лиття під тиском для забезпечення кришталево чистого звучання на великій гучності. Динаміки серії EL мають неглибокий відкритий кошик для легкої установки й більш широких можливостей управління потужністю. Серія XS оснащена алюмінієвим купольним твітером і звуковою котушкою для плавних верхніх частот та підвищення ефективності й потужності.

Щоб забезпечити додатковий захист від суворого морського середовища, соляного туману, пилу та ультрафіолетових променів, усі стереосистеми, колонки та динаміки Fusion розроблені відповідно до стандарту Fusion True-Marine™.

Кожен комплект стереосистеми й динаміка Fusion включає кабель, антену та сонцезахисний чохол, тож судноводії отримують все необхідне одразу з коробки – без необхідності купувати додаткові аксесуари. Можна обирати варіанти решітки в класичному або спортивному стилі, щоб підкреслити унікальний стиль свого човна.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".