Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представила оновлені преміальні годинники epix (Gen 2)

Перегляди: 878
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує оновлені преміальні моделі смарт годинників epix (Gen 2) для мультиспорту та аутдору, з яскравим AMOLED-дисплеєм та приголомшливою автономністю до 16 днів!

Стильні багатофункціональні годинники Garmin epix (Gen 2) з найкращими інтелектуальними функціями, спортивними додатками та інструментами цілодобового спостереження за здоров'ям допоможуть сміливо приймати будь-які виклики та успішно вирішувати завдання, що постають перед вами.

Garmin представила оновлені преміальні годинники epix

Сучасний стиль та потужні характеристики

Годинники Garmin epix з сапфіровим склом, яскравим, постійно включеним AMOLED-дисплеєм 1.3” та титановим безелем призначені для щоденного використання, поєднують міцну конструкцію і матеріали відмінної якості. Для зручного доступу до функцій смарт годинника й навігації по карті у пристрої використовується подвійне керування – за допомогою надійних кнопок і нового чуйного сенсорного екрана. Покращуйте спортивну форму за допомогою анімованих силових та кардіотренувань, або займайтеся йогою – на екрані годинника демонструється правильна техніка виконання вправ.

Батарея пристрою забезпечує до 16 днів роботи без підзарядки в режимі смарт годинника, щоб ви могли використовувати кожен момент часу для руху до мети, аналізувати динаміку та результативність ваших тренувань, отримувати персональні рекомендації, переглядати параметри здоров'я, сну, поточний рівень енергії та ефективно планувати свій день.

Розширені функції спостереження за здоров’ям

З годинником Garmin epix (Gen 2) ви зможете контролювати свій стан за допомогою таких інструментів, як пульсометр на зап'ясті (з попередженнями про зависокі та занизькі показники пульсу), відстеження дихання й стресу, розширені дані сну з рекомендаціями щодо його поліпшення, контроль енергії Body Battery™ та інші. Годинник включає безліч спортивних додатків для занять у спортзалі та на відкритому повітрі, у тому числі біг, плавання, теніс, скелелазіння, боулдеринг, гольф, серфінг, гірські лижі тощо.

Інноваційні плани тренувань Garmin Coach та спортивні тренування

Якщо ви хочете взяти участь у забігу, epix допоможе вам підготуватись до дня старту без шкоди для здоров'я за допомогою безкоштовної функції Garmin Coach. Віртуальний персональний тренер у вашому розумному годиннику підготує плани тренувань на основі оцінки ваших можливостей та фізичних даних, а також допоможе з необхідною мотивацією.

Для досвідчених бігунів на дистанції epix (Gen 2) пропонує передові тренувальні функції: PacePro™ для дотримання стратегії за темпом з урахуванням ухилу траси й нову функцію Real-Time Stamina (витривалість в реальному часі) для відстеження зусиль та розумного розподілу сили на всю дистанцію. Зробіть заняття спортом більш продуманими та ефективними з щоденними рекомендованими тренуваннями від epix, відповідно до вашого рівня фізичної підготовки, отримуйте візуальні попередження про об'єкти попереду за маршрутом з функцією «Вперед» – переглядайте спортивні дані, час проходження відрізків на маршруті, відстань і висоту, а також стислі дані про ключові точки на маршруті попереду.

Першокласна навігація

Годинники epix (Gen 2) пропонують підтримку декількох систем супутникової навігації для більш точного та надійного розрахунку місця розташування у порівнянні з використанням лише однієї системи GPS. Двосмугова технологія дозволяє ефективно визначати й видаляти помилкові сигнали, що впливають на роботу GPS, а також значно підвищити точність прийому сигналу, наприклад, у горах, або у місті поряд з високими будівлями.

Любителі лижного спорту можуть скористатись оновленими картами SkiView™ з новими даними та покращеним оглядом занять. Власнику годинника epix можна не турбуватись про зарядку свого пристрою, адже його батарея забезпечує до 16 днів роботи в режимі смартгодинника та до 42 годин у режимі GPS.

Зручні інтелектуальні функції

Годинник epix (Gen 2) забезпечує цілодобовий зв’язок та комфорт у повсякденному житті за допомогою інтелектуальних функцій:
  • Повідомлення від смартфона. Отримуйте оповіщення про вхідні виклики, текстові повідомлення, оновлення соціальних мереж, нагадування календаря тощо.
  • Зберігання музики. Завантажуйте пісні або плейлисти у пам’ять годинника, користуйтесь сторонніми музичними сервісами, такими як Spotify®, Amazon Music та Deezer, завантаженими за допомогою нової функції "Connect IQ Store On Device" (магазин Connect IQ™ на пристрої). Ця опція дозволяє користувачам знаходити рекомендовані програми та встановлювати їх по Wi-Fi безпосередньо на годинник, без телефону.
  • Безпека та стеження. Функції «Виявлення аварій» (під час тривалих велопоїздок або пробіжок на свіжому повітрі) та «Допомога» дозволяють надсилати повідомлення з поточними координатами користувача заздалегідь обраним контактам для екстреного зв'язку.
  • Безконтактна платіжна система Garmin Pay™. Зручне рішення для швидкої безконтактної оплати товарів та послуг прямо на вашому годиннику.
  • Персоналізація. Завантажуйте програми, віджети, циферблати та інший контент з магазину Garmin Connect IQ™, з додатковою підтримкою програм Garmin Golf, Explore та Garmin Connect Mobile.

Варіанти дизайну

До європейської лінійки годинників epix (Gen 2) увійшли чотири моделі, що відрізняються варіантами колірного оформлення та матеріалами виготовлення: Slate Steel зі сталевим корпусом і темно-сірим ремінцем, Sapphire - Black Titanium з чорного титану з сапфіровим склом та чорним ремінцем, Sapphire - White Titanium з білого титану з сапфіровим склом і білим ремінцем, а також Sapphire - Black Titanium з чорного титану з коричневим шкіряним ремінцем. Усі пристрої мають кольоровий AMOLED-дисплей діаметром 1,3" з роздільною здатністю 416 x 416 пікселів та функцією Always-On.

В продажу очікуються на початку лютого.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".