Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує vivomove Sport - незмінне поєднання стилю та функціональності

Перегляди: 524
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує новий комбінований смарт годинник vivomove Sport зі стрілками та прихованим сенсорним дисплеєм, доповнивши колекцію елегантних розумних годинників серії vívomove. Новинка поєднує традиційний дизайн аналогового годинника з функціями смарт годинника та призначена для користувачів, яких цікавить можливість спостерігати за здоров'ям та спортивними показниками на екрані сучасного та модного гаджета.

Garmin анонсує vivomove Sport

Спостереження за здоров'ям

Дізнайтесь більше про своє здоров'я завдяки величезному набору інструментів спостереження за показниками організму, розробленими Garmin:

  • Розумний vívomove Sport дозволяє отримати інформацію про здоров'я за допомогою спостереження за диханням, вимірювання кисню, даних стресу, розширених даних сну (з фазами сну), запису кількості вжитої рідини та цілодобового спостереження за частотою пульсу (з попередженнями про занизькі або зависокі показники, які налаштовуються ).
  • Функція енергії Body Battery™ показує поточний рівень енергії організму, щоб допомогти вам спланувати тренування та важливі заходи, а також підказує, коли потрібно знизити темп.
  • Функції жіночого здоров'я, включаючи відстеження менструального циклу та відстеження вагітності, підтримують жінок на кожному етапі репродуктивного циклу та надають можливість записувати симптоми поряд з іншими даними здоров'я у додатку Garmin Connect™.
  • Покрокові дихальні вправи допоможуть користувачу розслабитись та зняти стрес.

Функції для спорту та фітнесу

Розумний годинник vívomove Sport стане у пригоді, як у спортивному залі, так і у повсякденному житті.

  • Пристрій має вбудовані спортивні додатки для йоги, силових тренувань, пілатесу, кардіотренувань, занять на біговій доріжці, велоспорту тощо.
  • Підключається до GPS-приймача сумісного смартфона для точного відстеження відстані та темпу під час прогулянок, пробіжок та велосипедних поїздок на свіжому повітрі.
  • Пристрій веде спостереження за активністю протягом дня, рахуючи кількість кроків, витрачених калорій, хвилини інтенсивних занять тощо.
  • Функції безпеки та стеження дозволяють надсилати повідомлення з координатами користувача заздалегідь обраним контактам для екстреного зв'язку.


Garmin анонсує vivomove Sport

Щоденне використання

Унікальний гібридний дизайн моделі vívomove Sport дозволяє непомітно залишатися на зв'язку при синхронізації з сумісним смартфоном.

  • Період роботи батареї vivomove Sport становить до 5 днів у режимі смарт годинника з додатковим днем у режимі звичайного годинника (тільки стрілки).
  • Оповіщення про вхідні дзвінки, текстові повідомлення, нагадування соціальних мереж та попередження. Користувачі Android™ можуть відповідати на текстові повідомлення. Окремий екран календаря покаже ваші плани.
  • Дані про здоров'я та спорт зберігаються у програмі Garmin Connect, за допомогою якої користувачі можуть спілкуватися, змагатися та ділитися результатами.
  • Пристрій сумісний з платформами Android та Apple®.

Творці vivomove Sport обрали для цієї моделі зручний силіконовий ремінець і теплу кольорову гаму дисплея, а також зробили акцент на витончених металевих деталях, що надають новому годиннику стильного та сучасного вигляду.

vivomove Sport буде представлений на виставці CES 2022 на стенді Garmin.

В продажу очікуються на початку лютого.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".