Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє нову серією навігаторів для вантажівок dezl OTR

Перегляди: 272
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала вихід нових навігаторів для вантажівок dēzl™ OTR610/710/810/1010, створених покращити життя на дорозі для професійних водіїв вантажівок. Оновлена серія пропонує вдосконалений набір функцій, який включає планування прибуття з автоматичними супутниковими знімками Birdseye для отримання зображення виду зверху у високій роздільній здатності під час водіння та під час перетину воріт безпеки у вантажних доках. Нові навігатори мають сенсорні екрани з високою роздільною здатністю розміром 6, 7, 8 та 10 дюймів. Додатково, dezl OTR810 та dezl OTR1010 пропонують нове розділене відображення карти. Водії можуть бачити маршрут, що залишився, і майбутні погодні умови з можливістю налаштування зображення в альбомному або портретному режимі.

Навігатори для вантажівок Garmin dezl OTR

Прокладайте маршрути з легкістю

Водіям вантажівок доступні індивідуальні маршрути для вантажівок на основі розміру та ваги їхньої транспортного засобу. Забезпечується краща інформованість стосовно маршруту попереду завдяки попередженням про висоту мостів, обмеження ваги, різкі повороти, круті ухили тощо. Крім того, далекобійники можуть використовувати функцію планування маршруту, щоб заздалегідь переглянути його та запланувати зупинки для дозаправлення, відпочинку та ночівлі.

Навігатори для вантажівок Garmin dezl OTR

Більше комфорту у дорозі

Комплекс основних навігаційних функцій для вантажівок в усіх моделях серії dēzl OTR допоможуть суттєво полегшити професійним далекобійникам час, проведений за кермом:

  • Сервіс Trucks & Trailer надає зручний каталог з параметрами підбору зупинок для вантажівок за бажаною маркою або зручностями.
  • Рейтинги та відгуки на сервісі Truck Plaza, що збирає дані з усіх популярних туристичних центрів на території Європи та США, можна переглянути безпосередньо на навігаторі dēzl OTR, встановивши на свій мобільний пристрій спеціальний додаток dēzl.
  • Синхронізувавши додаток dezl на смартфоні з навігатором можна отримувати сповіщення про трафік та погоду, а також повідомлення.
  • Включає оновлення карт Європи та Південної Африки.

Навігатори для вантажівок Garmin dezl OTR

Додаткові сумісні пристрої

Водії вантажівок можуть користуватися навігаторами dēzl OTR у парі з різноманітними пристроями та сервісами Garmin (продаються окремо), розробленими для покращення та спрощення вантажних перевезень, зокрема:

  • Гарнітура dēzl для вантажівок: до 50 годин безперервних розмов, а також технологія активного заглушення шумів.
  • Garmin Instinct 2 dezl Edition для повсякденного використання, відстеження здоров’я, проведення коротких тренувань під час зупинок тощо.
  • Бездротова камера заднього виду BC™ 50.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".