Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представила нову серію мультиспортивних годинників Instinct 2

Перегляди: 753
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує оновлену серією мультиспортивних годинників Instinct - Garmin Instinct 2.

Оновлені моделі лінійки Instinct 2 пропонують тонкіший корпус, а також два варіанти розміру – традиційний з діаметром 45 мм та більш компактний Instinct 2S діаметром 40 мм для користувачів з тонкішим зап'ястком. Оновлений дисплей характеризується високою роздільною здатністю та чіткістю зображення за будь-якого освітлення. Його міцне, хімічно посилене скло забезпечує захист від утворення подряпин. Окрім того, моделі Instinct 2S Solar та Instinct 2 Solar можуть заряджатись від сонця, завдяки чому вони забезпечують напрочуд довгий період роботи*.

Аналогічно з попередніми серіями Instinct та Instinct Solar, оновлені годинники Instinct 2 створені відповідно до військового стандарту 810 для захисту від ударів та впливу температур, а також витримують занурення на глибини до 100 метрів.

Garmin представила нові Instinct 2

Збільшений період роботи батареї

В новинках Instinct 2 значно збільшено період роботи батареї – пристрої забезпечують до 4 тижнів безперервної роботи в режимі смартгодинника. Завдяки розвитку технології сонячних батарей, що використовуються у версії Solar, моделі Instinct 2 Solar (45 мм) пропонують новий рівень свободи – необмежений період роботи від батареї* в режимі смартгодинника. Функція Power Manager (керування енергією) допомагає визначити, які налаштування та датчики розряджають батарею найбільше.

Слідкуйте за здоров’ям та будьте на зв’язку

Новинки серії Instinct 2 містять повний набір інтелектуальних функцій Garmin, які допомагають покращувати якість життя. Це і розширений аналіз якості сну, включно з балами сну, а також моніторинг стану здоров'я зі зручним переглядом на одному екрані таких важливих параметрів, як Body Battery™ (показник енергії в організмі), стрес та частота пульсу. Любителі занять фітнесом будуть раді побачити у своєму Instinct 2 спортивні функції та показники VO2 Max, фітнес вік, статус тренування, тренувальне навантаження / тренувальний ефект, час відновлення, високоінтенсивні тренування HIIT та щоденні рекомендовані тренування.

Годинники Instinct 2/2S оснащені вбудованими спортивними програмами для підтримки ваших захоплень. Новий профіль «Мультиспорт» дозволяє переключатись між заняттями, продовжуючи переглядати їх загальний час та подолану відстань. Завдяки функції Incident Detection (виявлення інцидентів) друзі та близькі зможуть спостерігати за заняттями користувача за допомогою обміну текстовими повідомленнями, а також отримувати повідомлення у разі екстреної ситуації. Якщо годинник Instinct 2 пов'язаний з програмою Garmin Connect™ Mobile на смартфоні і виявлено інцидент, програма може надіслати повідомлення з ім'ям та координатами користувача заздалегідь обраним контактам для екстреного зв'язку. Доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС та Galileo) дозволяє їм краще відстежувати місцерозташування у складних умовах.

Розроблені під ваші цілі

Для людей, які хочуть вивести свою пристрасть на новий рівень, Garmin пропонує три спеціалізовані модифікації годинників Instinct 2 з додатковими функціями:

Garmin представила нові Instinct 2

  • Surf Editions: спеціальні заняття для водних видів спорту (серфінг, віндсерфінг та кайтбординг); віджет морських припливів для надання актуальної інформації про стан океану. Завдяки сумісності з програмою Surfline Sessions™ користувачі можуть стежити за своїми заняттями та переглядати їх пізніше. Версії для серфінгу пропонуються для моделей годинників Instinct 2 та Instinct 2S з функцією Solar та без неї.

  • Tactical Editions: модель Instinct 2 Solar - Tactical Edition містить спеціальні тактичні функції: аварійне вимкнення, прихований режим, сумісність з пристроями нічного бачення, подвійну сітку координат та режим «Стрибки з парашутом». Ці моделі пропонуються у бежевому та чорному кольорах.

  • Camo Editions: камуфляжне забарвлення вугільного та димчастого кольору дозволяє бути непомітними або навпаки, привернути до себе увагу – в залежності від навколишньої обстановки. У джунглях – як у реальних, так і в міських, моделі Camo Editions теж можуть стати у пригоді.
Розумні мультиспортивні годинники Instinct 2 сумісні з магазином Garmin Connect IQ™, що дозволяє завантажувати безкоштовні програми, віджети, циферблати, поля даних та інший контент.

*Необмежений час автономної роботи доступний лише на моделях Instinct 2 Solar 45 мм в режимі розумного годинника. Передбачається використання мінімум 3 години на добу на вулиці в умовах освітлення 50 000 люкс.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".