Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє колекцію MARQ Carbon

Перегляди: 1302
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує колекцію з трьох розкішних годинників - MARQ Athlete, MARQ Golfer та MARQ Commander, кожен з яких виготовлений зі 130 шарів вуглецевого волокна Fused Carbon Fiber™.

"Протягом багатьох років ім'я MARQ символізує першокласний дизайн та вишуканий стиль. З релізом нової колекції MARQ Carbon ми продовжуємо цю традицію. Витончений корпус, виготовлений з вуглецевого волокна, автентичний набір функцій та смарттехнології втілені в унікальному годиннику-інструменті, який допомагає людям реалізовувати їхні захоплення". - Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.

Garmin MARQ Carbon - сучасні годинники, виготовлені з унікального вуглецевого волокна

Вершина естетики дизайну

Колекція MARQ Carbon є справжнім свідченням прихильності Garmin до передових технологій у розробці конструкцій своїх годинників. В оновлених моделях MARQ вперше застосовано унікальний матеріал: сплавлене вуглецеве волокно. Корпус діаметром 46 міліметрів та інкрустована рамка навколо екрана виготовлялись зі 130 шарів плавленого вуглецевого волокна — так були створені найлегші годинники у лінійці MARQ. Кожен окремий шар карбону обертається під унікальним кутом задля збільшення міцності початкового композиту. Потім матеріал піддається нагріванню та тиску, щоб надати йому бажаної форми. Кілька годин обробки алмазними інструментами створюють дивовижну поверхню з красивим спіральним візерунком, яка є одночасно міцною та легкою.

Ретельно розроблені з турботою про кожного користувача преміальні браслети та ремінці, виготовлені з перфорованої шкіри FKM, нейлону жакардового плетіння або силікону, доповнюють витончений лаконічний стиль годинників MARQ Carbon. Завдяки 16 дням автономної роботи від акумулятора кожен новий гаджет легко впорається з довготривалим навантаженням. А коли настане час його підзарядити – магнітний зарядний пристрій відновить заряд батареї до 100 % лише за одну годину.

Garmin MARQ Carbon - сучасні годинники, виготовлені з унікального вуглецевого волокна

MARQ Athlete — Carbon Edition

Багатофункціональний розумний годинник для занять мультиспортом з найсучаснішими інструментами для тренувань, метриками продуктивності та відновлення. Гаджет відстежує щоденну активність та допомагає покращувати результати за допомогою великої кількості спортивних програм для занять бігом, плаванням, піших прогулянок, веслування, скелелазіння в приміщенні тощо. Також до ваших послуг анімовані тренування для кардіо та силових вправ, йоги та пілатесу. Новітні показники допомагають оцінити свою загальну витривалість та здатність бігти вгору. Функція «Готовніть до тренування» визначає, наскільки поточний день підходить для інтенсивних навантажень, аналізуючи інформацію про якість сну, відновлення та тренувальні навантаження. Бігунів порадують преміальні функції для бігу, такі як PacePro, Garmin Coach, щоденні рекомендовані тренування та віджет Race Widget.

MARQ Golfer — Carbon Edition

Містить понад 43 000 полів для гольфу по всьому світу, аби допомогти любителям гри у гольф підняти свою майстерність на найвищий рівень. За допомогою віртуального кадді можна обрати оптимальну ключку на основі параметрів замаху, інформації про вітер та висоту над рівнем моря. При цьому нова діаграма розподілу ударів показує небезпеки, які можуть виникнути в грі залежно від обраної ключки. Вдосконалена функція PlaysLike Dastance дозволяє розрахувати дальність удару відповідно до змін рельєфу та умов навколишнього середовища. Годинник підкаже, як здійснити найкращий підготовчий удар та виконати патт за допомогою даних Green Contour — зареєструвавшись у програмі Garmin Golf™ можна бачити напрямок схилу на обраному полі прямо на своєму годиннику. Крім того, на картах полів для гольфу тепер відображаються різноманітні природні ділянки залежно від типу місцевості, на якій розташоване поле, а також додаткові об’єкти, такі як дерева та доріжки для гольфкарів. Все це дозволить гравцям сформувати чітке уявлення про розміщення лунок.

MARQ Commander — Carbon Edition

Має стриманий дизайн та спеціалізовані функції для занять з тактичної підготовки. Працювати з цим годинником можна як вдень, так і вночі, легко перемикаючись між режимами на дисплеї, який читається в окулярах нічного бачення. У прихованому режимі функції годинника продовжують працювати, але припиняється зберігання та передача GPS-координат, а також вимикаються всі бездротові з’єднання та зв’язок. У разі проблем з безпекою кнопка аварійного вимкнення миттєво стирає всю користувацьку пам’ять. Серед інших спеціалізованих функцій варто відзначити можливість виводу двох систем координат на одному екрані, попередньо завантажений тактичний профіль, проєкційні точки та режим стрибків з парашутом. Під час повітряно-десантних операцій годинник забезпечує навігацію до місця, маршрутної точки або найближчого аеропорту, також можна переглядати прогнози погоди з радарів NEXRAD, METAR і TAF.

Garmin MARQ Carbon - сучасні годинники, виготовлені з унікального вуглецевого волокна

Спільні преміальні функції для всіх годинників MARQ Carbon

Немає значення, куди пролягає шлях вашої пригоди та скільки вона триватиме — найкращі функції Garmin для навігації, занять спортом та зв’язку покращать ваш досвід та додадуть більше комфорту у ваше життя.

  • Навігація: багатодіапазонний GPS з технологією SatIQ™, попередньо завантажені карти TopoActive та гірськолижних курортів, навігація від точки до точки, режим UltraTrac, Tracback®, ClimbPro™ планувальник висоти Ascent Planner та Outdoor Maps+ (потрібна підписка).
  • Здоров'я та фітнес: ранковий звіт, оцінка сну та розширений моніторинг сну, відстеження стресу протягом дня, Pulse Ox, помічник для зміни часових поясів та моніторинг енергії Body Battery™.
  • Функції розумного годинника: розумні сповіщення, безконтактні платежі Garmin Pay™, виявлення інцидентів та допомога, LiveTrack, музика на годиннику та магазин Connect IQ™ на годиннику.

Вироби Garmin, ретельно спроєктовані зсередини для використання на відкритому просторі, зробили революцію в авіації, морській електроніці, автомобільній навігації, активному відпочинку та спорті. Garmin прагне допомогти людям якнайпродуктивніше використати час, який вони приділяють своїм пристрастям. У компанії переконані, що кожен день – це можливість для інновацій і шанс перевершити вчорашні досягнення, адже кожен продукт Garmin створений, щоб урізноманітнити досвід та забезпечити більше спокою для споживачів.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".