Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Компанія Lowrance анонсує новий тролінговий мотор

Перегляди: 675
Компанія Lowrance, світовий лідер, у виробництві морської електроніки представила новинку: міцний, надійний та неймовірно тихий прісноводий тролінговий мотор Ghost, покликаний допомогти рибалкам довше залишатися на місцях лову, діставатися до них швидше та ближче підпливати до риби. Будьте впевнені, риба не дізнається, що ви поруч!

Lowrance Ghost - це новітній безщітковий двигун малого ходу з високою потужністю та тривалим часом роботи, які Не здатні забезпечити конкуруючі моделі інших виробників на ринку. Окрім усього вищезгаданого, цей інноваційний пристрій має додаткові переваги, серед яких інтегрований сонар Lowrance, блокування якоря на точці шляху та трирічна гарантія.

Компанія Lowrance анонсує новий тролінговий мотор

Безщітковий двигун

Для мотора Ghost від Lowrance застосовується унікальна безщіткова технологія, що дозволяє йому виробляти потужність на 25% вище, ніж у конкурентів та працювати на 45% довше від того ж заряду, що еквівалентно додатковому дню роботи. Двигун характеризується високою якістю виробництва, має сучасний, ідеально спроектований дизайн, що в сукупності забезпечує високу потужність та продуктивність.

Нульовий рівень шуму

Безщітковий мотор Ghost повністю усуває проблему шуму на риболовлі, до того ж безщіткова технологія робить його надзвичайно надійним і довговічним. Зображення підводного простору та риби, які ви отримуватимете під час роботи цього двигуна, відрізнятимуться чіткістю й відсутністю шумів.

Інтеграція

За допомогою сенсорного екрана з інтерфейсом SmartSteerTM користувачі можуть керувати човном, налаштовувати швидкість, навігацію за маршрутом або блокувати якір у певному місці розташування. Ghost легко синхронізується з ехолотами-картплоттерами HDS Live, HDS Carbon та Elite Ti2 по мережі NMEA 2000®.

Технологія Lowrance Plug-and-Play

За замовчуванням, модель Ghost поставлятиметься з трансд'юсером HDI (CHIRP та DownScan Imaging), але за бажанням до двигуна можна буде підключити датчик Active Imaging 3-в-1 (CHIRP, SideScan та DownScan Imaging).

Управління Fly-By-Wire

Плавне та стабільне управління Fly-By-Wire створює враження, що ви користуєтеся звичайним тросовим мотором, але без необхідності приділяти увагу дротам, які до того ж зношуються з часом. Неважливо, який тролінговий мотор ви використали раніше, завдяки спеціальній педалі ви зможете швидко та комфортно перейти на Ghost, щоб повною мірою відчути його переваги. Педаль налаштовується за допомогою п'яти програмованих кнопок та відкидного перемикача, який можна переміщати, надаючи можливість включати тролінговий мотор з будь-якого боку педалі. Кнопки оснащені світлодіодними індикаторами та звуковим сигналізатором, а педаль додатково оснащена індикатором рівня заряду батареї.

Міцна конструкція

Відкидне 360-градусне кріплення спроектоване так, щоб поглинати удари та автоматично вирівнюватися у разі зіткнення. Композитний вал, на який поширюється довічна гарантія, відкидається під час удару, а потім опускається. Інтегрований стабілізатор поперечної стійкості усуває вірогідність випадкового перекидання. Кабель педалі фіксується на кріпленні за допомогою надійних затисків, перешкоджаючи його переміщенню по палубі, яке може стати причиною ушкоджень вудок, котушок або блокування видимості розташованих поблизу ехолотів Lowrance. На даний момент двигун Ghost буде доступний з валом завдовжки 119 см. Інші розміри з'являться в модельному ряду пізніше.

Широкі можливості установки

Двигун Ghost важить на 6 фунтів (2.72 кг) менше, ніж аналогічні щіткові двигуни, що полегшує його монтаж, розгортання та укладку. Ghost призначений для роботи в 24- або 36-вольтних системах з тягою до 97/120 кілограмів, відповідно, та дозволяє модернізувати батарею та зарядний пристрій в майбутньому.

Щодо Lowrance, Simrad Yachting та B&G:
Бренди Lowrance, Simrad Yachting та B&G повністю належать компанії Navico. Приватна, інтернаціональна корпорація, Navico, нині є найбільшою в світі компанією морської електроніки, та головною компанією для брендів-лідерів морської електроніки: Lowrance, Simrad Yachting та B&G. Navico має приблизно 1500 співробітників по всьому світу та дистрибуцію в більш ніж 100 країнах світу. www.navico.com