Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує трансд’юсер LiveScope Plus з покращеним розділенням цілей

Перегляди: 853
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує оновлену систему сканування в реальному часі LiveScope™ Plus з покращеним на 35% розділенням цілей, ще більшою роздільною здатністю та меншим рівнем шуму. На сьогодні LiveScope™ Plus надає найчіткіші ехолокаційні зображення в реальному часі. Переглядати структуру, приманку та рибу навколо човна, навіть коли він стоїть, ще ніколи не було так легко. Окрім режимів «Вперед» та «Вниз» тепер можна зручно користуватись режимом «Перспектива», оскільки пристрій містить у комплекті популярне кріплення Perspective Mode Mount.

Garmin анонсує трансдюсер LiveScope Plus з покращеним розділенням цілей

Трансдюсер LiveScope Plus здатен ідентифікувати та відокремлювати зовсім маленькі цілі розміром 36 см і менше на відстані до 30 метрів від човна. Завдяки ще кращій чіткості зворотніх сигналів сонара, що інтерпретуються у зображення з 7 яскравими кольорами, а також покращеному зшиванню зображень, зменшеному шуму та меншій кількості перешкод на екрані, що заважають перегляду риби та структури, очікування найвимогливіших користувачів повністю задовольняються. Пристрій оснащений додатковими датчиками, які дозволяють йому налаштовувати промені сонара таким чином, щоб компенсувати рух човна, тому навіть в умовах високого хвилювання води мореплавці все одно отримуватимуть стабільне зображення сонара.

Система LiveScope Plus забезпечує три унікальні точки огляду з одного кріплення, яке можна легко налаштувати відповідно до поточного методу риболовлі та побажань рибалки, без використання інструментів. Просто поверніть датчик вперед, щоб бачити, що знаходиться перед човном; наведіть його вниз, щоб просканувати товщу води під човном; або поверніть убік за допомогою кріплення для режиму «Перспектива», що входить до комплекту, щоб перейти у режим перспективи з оглядом «зверху донизу», який дозволяє переглядати ширококутне зображення усього, що знаходиться перед човном на відстані до 15 метрів.

Система LiveScope Plus містить в комплекті компактний блок «чорний ящик» GLS™ 10 з трансд’юсером LiveScope Plus LVS34, а також комплект для встановлення на осі троллінгового мотора та його корпусі, кронштейн для режиму «Перспектива» та простий конектор морської мережі Garmin plug-and-play для легкого встановлення та інтеграції з сумісним картплотером. Встановивши безкоштовне оновлення програмного забезпечення клієнти можуть інтегрувати трансд’юсер LVS34 (продається окремо) в наявну систему LiveScope blackbox і таким чином легко оновити своє обладнання.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".