Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Оновлена серія Garmin quatix 7 для мореплавців, риболовів та яхтсменів

Перегляди: 300
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила оновлену серію преміальних годинників quatix® 7, спеціально створених для людей, чиє життя пов'язане з водою. Оновлені пристрої пропонують кілька додаткових функцій для мореплавців з ще більшим спектром можливостей інтеграції з бортовим обладнанням.

Звичний інтерфейс з п'яти кнопок у нових годинниках quatix 7 доповнюється вдосконаленим сенсорним дисплеєм, який забезпечує комфортне переміщення по картах та гортання меню. До лінійки увійшли 3 моделі – базова quatix 7, quatix 7 Sapphire та quatix 7X Solar з підзарядкою від сонця. Так серія охопила весь функціонал і преміумдизайн флагманських смартгодинників Garmin, поєднуючи їх зі спеціалізованими функціями для рибалок та судноводіїв усіх рангів. Garmin quatix 7 Sapphire та quatix 7X Solar отримали дисплей AMOLED з функцією Always-On та неперевершеною передачею кольорів, при цьому він майже не впливає на розрядження акумулятора.

Garmin оновила серію годинників Garmin quatix 7

Необхідні інструменти для мореплавців

Серія Garmin quatix 7 запропонує вам органічну інтеграцію з картплоттерами Garmin та іншою морською електронікою. У поєднанні з сумісним бортовим обладнанням quatix 7 забезпечує зручне керування автопілотом та акустичними системами Fusion® з будь-якого місця на човні, а також може передавати на ваше зап'ястя важливу інформацію про човен, наприклад - глибину, оберти двигуна, параметри вітру та інші. Годинник Garmin quatix 7 оснащений великою кількістю вбудованих профілів для риболовлі, вітрильного спорту, серфінгу і не тільки. Вбудована підтримка деталізованих карт прибережних зон BlueChart® g3 і внутрішніх карт LakeVü™ g3 дозволить впевнено орієнтуватись.

Нові функції годинника quatix 7

  • Керування: отримайте швидкий доступ до загальних налаштувань картплоттера одним натисканням кнопки, наприклад, масштабуйте карти, регулюйте підсвітку, налаштовуйте клавіші швидкого доступу.
  • Попередження про рух якоря: отримуйте швидкі сповіщення на годинник у разі переміщення якоря.
  • Сповіщення про припливи: дізнайтесь про припливи та відпливи за допомогою інтегрованих даних та попереджень, які тепер можна переглядати на одному циферблаті.
  • Багатодіапазонний GPS: завдяки більшій кількості супутникових частот моделі Sapphire і Solar забезпечують точніше позиціонування.
  • Мультиконтинентальні топографічні карти: досліджуйте деталізовані контурні карти по всьому світу, які легко завантажуються та оновлюються за допомогою вбудованого Wi-Fi®.

Акумулятор

Витрачайте більше часу на те, що подобається, і менше часу на заряджання годинника, завдяки збільшеному акумулятору, який у режимі розумного годинника тримає заряд до 16 днів у quatix 7 Sapphire та до 18 днів у базовій моделі. Модель quatix 7X Solar використовує енергію сонця для ще тривалішої автономності, забезпечуючи користувачам до 37 днів у режимі розумного годинника або до 90 днів у режимі економії заряду.

Витончений, міцний дизайн

Завдяки сучасному стилю та міцним елементам конструкції quatix 7 неперевершено виглядатиме, як в умовах морського середовища, так і на світському заході. Кожна з моделей лінійки оснащена яскравим кольоровим дисплеєм з відмінною деталізацією на сонці. Такий дисплей забезпечує не лише високочітке зображення, а й вишуканий преміальний вигляд годинника. Захист від води за стандартом 10 ATM дозволяє пристрою quatix 7 витримувати різні умови, у тому числі занурення на глибину до 100 метрів. Безель базової моделі quatix 7 виконаний з нержавіючої сталі, екран захищає міцне скло Corning® Gorilla® Glass. У версіях Sapphire та Sapphire Solar Edition корпус виконаний з титану з алмазоподібним (DLC) вуглецевим покриттям, а екран вкритий надміцним сапфіровим склом. Модель Sapphire Solar додатково отримала лінзу Power Sapphire, яка дозволяє пристрою заряджатись від сонця.

Оновлені елементи дизайну

  • Покращений дисплей: приголомшливий AMOLED-дисплей у моделях Sapphire "оживляє" годинник та забезпечує надчітке зображення на сонці.
  • Сенсорний екран або кнопки: користуйтесь традиційними кнопками або новим інтуїтивним сенсорним екраном — чергуйте їх згідно з ситуацією.
  • Вбудований світлодіодний ліхтарик: для темного часу доби модель quaix 7X Sapphire Solar має світлодіодний ліхтарик, щоб провести вас до місця призначення у темряві.

Інтелектуальні функції та стеження за активністю

Серія quatix 7 отримала повний комплект смартфункцій і функцій для спостереження за здоров'ям. Це і пульсоксиметрія, і пульсометр на зап’ясті, спостереження за диханням та стресом, показники здоров'я Body Battery™ та фітнес-вік, аналітика сну з розширеними даними тощо. Пристрої мають велику кількість попередньо встановлених програм для занять бігом, велоспортом, туризмом, греблею, лижним спортом, гри у гольф та інших активностей.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".