Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує новий нагрудний пульсометр HRM-Pro™ Plus

Перегляди: 491
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує новий преміальний пульсометр HRM-Pro™ Plus, що відстежує темп і дистанцію на додачу до інформації про пульс й динаміку бігу у реальному часі, а також забезпечує подвійну передачу даних ANT+® і BLE. Нагрудний датчик HRM-Pro Plus транслює дані про темп і дистанцію на сумісний смартгодинник Garmin під час занять на легкоатлетичному манежі чи на біговій доріжці, надаючи бігунам корисну інформацію для досягнення спортивних цілей.

Garmin анонсує новий преміальний пульсометр HRM-Pro™ Plus

Спортсмени покладаються на нашу популярну лінійку нагрудних пульсометрів, які забезпечують передачу точних даних про частоту серцевих скорочень і продуктивність під час будь-якого тренування, тому ми раді надати додаткові показники у нашому HRM-Pro Plus», — сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin. «Відстежуючи темп і дистанцію під час занять на манежі чи біговій доріжці, спортсмени отримують вичерпні дані, які допоможуть їм розширити свої межі».

Завдяки технологіям ANT+ і BLUETOOTH® Low Energy пульсометр HRM-Pro Plus передає точні дані про частоту серцевих скорочень і продуктивність у реальному часі на смартгодинники Garmin і велокомп’ютери Edge®, а також на сумісне фітнес-обладнання, додаток Tacx® Training тощо.

пульсометр Garmin  HRM-Pro Plus

Щоб допомогти бігунам покращити свою форму, нагрудний датчик HRM-Pro Plus відстежує дані про потужність бігу, динаміку бігу, включаючи час контакту з землею, частоту кроків, довжину кроку та інші дані, після чого передає їх на сумісний смартгодинник Garmin. Для плавання скористайтеся функцією зберігання та пересилання даних про пульс. Після запливу дані надсилаються на сумісний годинник і відображаються разом з іншими показниками плавання. Коли користувач знімає годинник для занять тими видами спорту, де його носіння заважає, HRM-Pro Plus зберігає кількість кроків, калорій і хвилин інтенсивності, а потім синхронізує ці дані зі смартгодинником за допомогою мобільного додатку Garmin Connect™ і функції TrueUp™.

Новий пульсометр пропонує полегшений доступ до змінної батарейки типу «таблетка», яку можна замінити без застосування інструментів. Заряду батареї в середньому вистачає до одного року.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".