Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin доповнила лінійку ехолотів реального часу системою LiveScope™ XR

Перегляди: 223
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, доповнила відзначену нагородами лінійку ехолотів реального часу системою LiveScope™ XR з розширеним діапазоном для глибоких водойм та відкритого моря. Новинка гарантує відмінну чіткість зображення риби та структури й отримала збільшений до 152 метрів діапазон сканування товщі води перед та під човном, що на 200% більше ніж у провідного конкурента.

«Риболови ще ніколи не мали змоги бачити зображень риби та структури у реальному часі на такій відстані та глибині», — коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «LiveScope XR пропонує високоефективний діапазон дії зі збереженням чіткості та високої роздільної здатності зображення. Ми знову встановлюємо стандарти для ехолота реального часу і раді продовжити впровадження цієї революційної технології для глибших водойм, щоб рибалки отримували ще більше переваг від сонара реального часу LiveScope».

Революційна технологія живого сонара LiveScope XR від Garmin

Побачте більше з розширеним діапазоном

Завдяки оптимізованій конструкції трансд'юсер LiveScope XR дозволяє переглядати високоякісні зображення у глибоких водоймах на близьких та дальніх дистанціях в реальному часі (до 152 метрів у прісній воді та до 106 метрів у солоній воді). Функція зворотного діапазону виводить зображення риби та структури на більшу площу екрана, а функція компресії діапазону (Compress Range) демонструє підводні деталі поблизу човна в реальному часі у високій чіткості, даючи змогу одночасно спостерігати за цілями, розташованими далі.

Система пропонує 7 кольорових палітр на вибір для забезпечення високого рівня контрастності й чіткості зображень структури та риби. Уся лінійка сонарів LiveScope, включно з новинкою LiveScope XR, оснащена додатковими датчиками, що регулюють промені сонара та компенсують рух човна. Вбудована система стабілізації підтримує стабільність зображення ехолота на сумісному картплотері навіть у складних умовах.



Революційна технологія живого сонара LiveScope XR від Garmin

Три режими в одній системі

Одне кріплення, яке можна легко налаштувати без використання інструментів, забезпечує системі LiveScope XR три унікальні точки огляду. Поверніть датчик вперед, щоб бачити, що знаходиться перед човном; наведіть його вниз, щоб просканувати товщу води під човном; або поверніть убік за допомогою кріплення для режиму «Перспектива», що входить до комплекту, щоб перейти у режим перспективи з оглядом «зверху донизу», який дозволяє переглядати ширококутне зображення усього, що знаходиться перед човном. Оберіть режим LiveScope, який найкраще підходить до актуального місця риболовлі, і огляд буде автоматично змінюватись на екрані сумісного картплотера Garmin.

Користуйтесь перевагами системи LiveScope XR

Комплект системи LiveScope XR складає компактний блок «чорний ящик» GLS™ 10 з трансд’юсером LiveScope XR LVS62, а також комплект для встановлення на осі троллінгового мотора та його корпусі, кронштейн для режиму «Перспектива» та конектор морської мережі Garmin plug-and-play для легкого встановлення й інтеграції з сумісним картплотером. Встановивши безкоштовне оновлення програмного забезпечення клієнти можуть інтегрувати трансд’юсер LVS62 (продається окремо) в наявну систему LiveScope blackbox і таким чином легко оновити своє обладнання.

Сонар LiveScope XR сумісний з широким спектром картплотерів і комбінованих ехолотів Garmin GPSMAP® та ECHOMAP™.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".