Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує комплект для підлідного лову LiveScope™ Plus Ice Fishing Bundle LI

Перегляди: 321

Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала комплект для підлідного лову LiveScope™ Plus Ice Fishing Bundle LI з картплоттером та новітнім сонаром реального часу, що працює від легкої літієвої батареї. Це портативне рішення для риболовлі на льоду та з човна з технологією LiveScope Plus, що забезпечує чіткі зворотні сигнали сонара та на 35% краще виконує розділення цілей. Літієвий акумулятор важить на дві третини менше за свинцево-кислотний аналог та має довший на 65% час роботи.

«З вдосконаленою чіткістю екрана, високочутливим датчиком та ще кращим поділом цілей, які ми запровадили у сонарі LiveScope Plus, користувач має змогу легше ідентифікувати та відстежувати зграї риб під льодом», — сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «У поєднанні з літієвою батареєю наш зимовий комплект LiveScope Plus можна легко переносити від лунки до лунки та, що найголовніше, він звільняє для користувача години часу, який можна присвятити риболовлі».

Комплект для підлідного лову LiveScope™ Plus Ice Fishing Bundle LI від Garmin

Неймовірно чіткі зображення під льодом

Оптимізована конструкція датчика LiveScope Plus забезпечує безпрецедентну чіткість та точність – пристрій не лише на 35% краще виконує розділення цілей, а ще здатен ідентифікувати та відокремлювати цілі розміром до 36 см на відстані до 30 метрів від лунки. Чіткість зворотних сигналів сонара у 7 яскравих кольорах, зменшені шум й кількість перешкод на екрані та покращене зшивання зображень задовольнять очікування рибалок.

LiveScope Plus Ice Fishing Bundle LI в одному датчику умістив два режими перегляду в реальному часі – вперед та вниз – до 60 метрів під льодом. Кожен режим забезпечує напрочуд чіткі зображення риби на глибині та під поверхнею льоду в режимі реального часу з відмінним розділенням цілей. Вбудований флешер дозволяє спостерігати за приманкою та рибою, коли вони пливуть до зони променя.


Комплект для підлідного лову LiveScope™ Plus Ice Fishing Bundle LI від Garmin

Преміальне оснащення та зручність портативного використання

Комплект складається з комбінованого ехолота ECHOMAP™ UHD 93sv з великим сенсорним екраном та підтримкою кнопкового управління, системи LiveScope Plus, поворотного кріплення для датчика, літієвої акумуляторної батареї, зарядного пристрою та кабелю LiveScope Plus, який не втрачає гнучкості навіть на морозі.

Серія ECHOMAP UHD має простий для розуміння інтерфейс, зручні клавіші програмуються користувачем та підтримують управління в рукавичках.

Ехолот-картплоттер ECHOMAP UHD 93sv оснащений новими попередньо завантаженими деталізованими картами Garmin LakeVü g3 з підтримкою карт Garmin Navionics+™ та Garmin Navionics Vision+™.

Ловіть рибу з LiveScope Plus цілий рік від сезону до сезону

Навесні та влітку універсальний комплект LiveScope Plus Ice Fishing Bundle LI можна легко встановити на човні й користуватись ним цілий рік за допомогою спеціального набору інструментів LiveScope Plus Boat Kit. Даний набір включає кріплення на тролінговий мотор і необхідні кабелі мережевого підключення та живлення.

Окрім LiveScope Plus Ice Fishing Bundle LI з преміальним 9-дюймовим ехолотом ECHOMAP UHD Garmin пропонує 3 комплекти для підлідного лову ECHOMAP UHD2 з комбінованими ехолотами 4, 5, та 7 дюймів.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".