Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує автомобільні GPS-навігатори DriveCam 76 та RVcam 795

Перегляди: 218

Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, універсальні навігатори Garmin DriveCam™ 76 та RVcam 795 з вбудованим відеореєстратором високої чіткості. Обидві моделі оснащені чітким 7-дюймовим дисплеєм, записують HD-відео 1080p та мають широкий кут огляду на 140 градусів. Одразу після підключення камера починає вести відеозапис та автоматично зберігає кадри виявлених інцидентів у захищеному онлайн сховищі, в якому матеріали можна легко переглянути та поділитися ними у мобільному додатку Garmin Drive™.

«Ми у захваті від нових серій наших універсальних навігаторів, які поєднують найкращі навігаційні функції Garmin для автомобілів та автофургонів з високочітким вбудованим відеореєстратором, що гарантує наявність відеодоказів у несподіваних ситуаціях», — зазначив Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «Маючи їх під рукою у поїздках вранці на роботу чи у подорожах з родиною, ви відчуватимете більше душевного спокою у дорозі».


Автомобільні GPS-навігатори Garmin DriveCam 76 і RVcam 795

Вбудована відеокамера з високою роздільною здатністю та попередження про можливі небезпеки покращать загальний комфорт та рівень інформованості водія за кермом.

Кожна з моделей серії DriveCam розроблена для різних типів автомобільних поїздок і має відповідний набір функцій.

Керуйте поїздкою з Garmin DriveCam 76, найкращим в своєму класі навігаційним рішенням Garmin для легкових автомобілів:

  • Функція Garmin Voice Assist дозволяє керувати навігатором та підключати його до сумісного смартфона з Bluetooth® для здійснення телефонних дзвінків та відповіді на них.
  • Програма Garmin Drive надає інформацію про поточний трафік, погоду та ціни на пальне.
  • Скористайтесь рекомендаціями на Tripadvisor® для локацій на яких варто зробити зупинку.
  • Garmin DriveCam 76 сумісний із деякими камерами заднього огляду Garmin (продаються окремо), які забезпечують відмінний огляд позаду автомобіля.

Плануйте приємні спогади з навігатором RVcam 795, розробленим спеціально для любителів кемпінгу та сімей, які подорожують на автофургонах, трейлерах та туристичних причепах:

  • Знайдіть ідеальні варіанти маршрутів відповідно до розміру та ваги вашого транспортного засобу.
  • Навігатор заздалегідь інформує про потенційні небезпеки вздовж маршруту за допомогою повідомлень.
  • Користуйтесь супутниковими знімками Birdseye для отримання зображень кемпінгів та парків для автофургонів у форматі "вид зверху" з високою роздільною здатністю.
  • Скористайтесь попередньо завантаженою базою даних парків та послуг для автофургонів, туристичних рейтингів Tripadvisor, а також послуг від ACSI™, Campercontact™ і Trailer’s PARK™.
  • RVcam 795 оснащений картою Європи з оновленнями та сумісний з іншими приладами Garmin, серед яких ширококутна камера заднього огляду BC™ 50, цифровий перемикач Garmin PowerSwitch™ та бездротова гарнітура з підтримкою Bluetooth (кожен товар продається окремо).
У новій серії GPS-навігаторів RV також представлена модель RV 795 аналогічним комплексом функцій, як у моделі RVcam 795, але без відеореєстратора.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".