Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує Index™ BPM — свій перший розумний тонометр на передпліччя

Перегляди: 249
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представляє перший розумний тонометр власного виробництва Index™ BPM для зручного вимірювання верхнього та нижнього кров'яного тиску будь-де — вдома, в дорозі, у відпустці або у відрядженні1. Компактний універсальний вимірювач артеріального тиску одягається на передпліччя та має вбудований дисплей, тож показання можна переглядати одразу після їх вимірювання.

«Garmin уже давно зарекомендував себе надійним брендом у галузі здоров’я та фітнесу. Сьогодні ми раді представити нашим клієнтам ще один важливий інструмент, який допоможе їм контролювати своє здоров’я, наш перший смарттонометр Index BPM», – прокоментував Ден Бартел, віцепрезидент з глобальних споживчих продажів Garmin. «Якщо тонометр Index BPM застосовується у великій екосистемі Garmin разом з іншими приладами, користувач отримує повну загальну картину стану свого здоров'я в одній програмі».

Побачте повну картину свого здоров’я за допомогою Index BPM, першого розумного тонометра на передпліччя від Garmin

Garmin Index BPM швидко синхронізує покази з Garmin Connect за допомогою вбудованого Wi-Fi®. Як завжди, у програмі Garmin Connect можна зручно переглядати інформацію та відстежувати тенденції, збирати статистику здоров'я від різних приладів Garmin, а ще налаштувати нагадування про вимірювання артеріального тиску та отримувати звіти з показами за 7 днів, 4 тижні або 1 рік. Щоб надати такий звіт медичному працівнику, його можна легко експортувати у PDF-файл.

Фіксація тонометра здійснюється за допомогою комфортної манжети, яка підходить для передпліччя об'ємом від 22 до 42 см, тобто фактично для кожного користувача. Варто зазначити, що контролювати тиск за допомогою Index BMP можуть одночасно до 16 користувачів, для цього їм слід створити власний обліковий запис у Garmin Connect та синхронізувати з ним індивідуальні покази тонометра.

Пристрій Index BPM поставляється з чотирма ААА батарейками часу роботи яких вистачає до 9 місяців активного користування. Після закінчення терміну служби батарейки легко замінюються на нові.

Поки що смарттонометр Index BPM доступний лише для ринку США, чи буде він продаватись на європейському ринку, стане відомо пізніше.

1 Див. інструкцію з використання. Index BPM - це окремий медичний прилад, який вимірює та відображає артеріальний тиск і частоту пульсу. Index BPM не призначений для діагностики, лікування, лікування або запобігання будь-яким захворюванням і не призначений для використання дітьми віком до 18 років. Index BPM доступний не в усіх регіонах; див. наявність.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".