Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує розумний велотренажер Tacx NEO Bike Plus

Перегляди: 184
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представляє Tacx® NEO Bike Plus, простий у використанні смартвелотренажер для занять у приміщенні з реалістичною симуляцією їзди дорогами з різним покриттям та гірськими стежками з градієнтом до 25%. Також новинка пропонує більше можливостей для віртуальних поїздок. У поєднанні з додатком Tacx Training на сумісному мобільному пристрої розумний велотренажер дозволяє стежити за структурованими тренуваннями, брати участь у професійних велогонках і кататись по мальовничім віртуальним трасам зі всього світу у захопливих відеороликах Tacx. Tacx NEO Bike Plus може похвалитись тихою роботою, точними показниками потужності, швидкості та каденсу – навіть під час вибухових спринтів. Велостанок повністю регулюється, підтримує використання декількома спортсменами у будинку і швидко налаштовується відповідно до розмірів кожного окремого велосипеда.

Смартвелотренажер Tacx® NEO Bike Plus від Garmin

Реалістичні відчуття їзди, наче ви насправді катаєтесь на вулиці

Велосипед Tacx NEO Bike Plus пропонує розширені показники тренування та ефективності, роблячи кожну вашу поїздку в приміщенні максимально наближеною до поїздки на відкритому просторі.

  • Перемикайтесь між різними передачами одним дотиком завдяки оновленим програмованим перемикачам для SHIMANO, SRAM та Campagnolo.
  • Відчуйте різні дорожні покриття, наприклад, бруківку або гравій, у поєднанні з додатком Tacx Training, а також сумісними додатками сторонніх розробників.
  • Для імітації їзди на вулиці в закритому приміщенні, динамічна інерція контролює інерцію маси та компенсує вагу, швидкість та кут нахилу, щоб зробити кожну вашу поїздку максимально правдоподібною.
  • При підключенні до зовнішнього джерела живлення моделювання спуску точно імітує рух вниз по схилу.
  • Вимірюйте рівномірність тиску на педалі (положення лівої та правої ноги), щоб краще проаналізувати техніку обертання педалей та зробити її ефективнішою.

Винятковий дизайн

Tacx NEO Bike Plus забезпечує точне вимірювання потужності з можливими відхиленнями в межах 1% погрішності, а також надійні та послідовні вимірювання швидкості та частоти педалей. Добре збалансований дизайн гарантує максимальну стабільність і фантастично тиху роботу, навіть під час спринтів потужністю до 2200 Вт. Тренуючись на реалістично змодельованих схилах з кутом нахилу до 25% можна підготуватись до проходження дистанцій підйому у зовнішньому світі та підвищити свою витривалість на інтенсивних тренуваннях.

Велотренажером Tacx NEO Bike Plus можуть користуватись декілька членів родини, оскільки він повністю налаштовується під кожного окремого користувача. П’ять різних довжин шатуна забезпечують точну індивідуальну підгонку, тонкий штир під сидінням і винос керма можна регулювати з точністю до міліметра, вбудовані інтерактивні вентилятори автоматично контролюються датчиком потужності користувача або пульсометром.

Тренуйтесь відповідно до своїх вподобань з функціями, що підключаються

Tacx NEO Bike Plus оснащений 4,5-дюймовим дисплеєм та двома портами USB для зарядки інших пристроїв. Спортсмени можуть тренуватись як з фірмовим додатком Tacx Training, так і з іншими популярними застосунками для велосипедистів, встановленими на смартфоні, планшеті або ноутбуці. Відстежувати свою продуктивність можна і на велокомп’ютері Garmin Edge®, під’єднавши його до розумного велотренажера Tacx NEO Bike Plus. Преміумпідписка на програму Tacx Training відкриває доступ до понад 250 високоякісних навчальних відеофільмів з трасами по всьому світу та ексклюзивних віртуальних змагань «Покатайтеся з професіоналами» від команд-амбасадорів Garmin. Майбутнім власникам Tacx NEO Bike Plus буде доступний величезний спектр тренувальних функцій — можна стежити за структурованими тренуваннями, змагатися з суперниками, завантажувати дані GPS, їздити з 3D-картами та багато іншого. Після поїздки усі важливі дані автоматично завантажуються у додаток Garmin Connect™ для легкого перегляду статистики, карт та аналізу свого прогресу у будь-який час.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".