Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Нова 4-зонна компактна стереосистема від Garmin

Перегляди: 180
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про оновлення серії Apollo™ під брендом Fusion, випустивши 4-зонну стереосистему Apollo WB675 Marine Hideaway Stereo. Створена для максимального використання цінного простору приладової панелі, прихована стереосистема WB675 пропонує аудіорозваги світового класу та можливість насолоджуватися преміальним звучанням з чотирьох окремих аудіозон.

Нова 4-зонна компактна стереосистема Fusion Apollo™ MS-WB675 від Garmin

Посильте момент за допомогою цих ключових функцій

WB675 — це вдосконалена морська стереосистема з найсучаснішими технологіями та функціями для тих, хто цінує високоякісний звук, насолоджуючись життям на воді. Ось деякі з ключових особливостей найновішої прихованої стереосистеми від Garmin:

  • Налаштування аудіозон: завдяки технології Multi-Zone™ стереосистема WB675 забезпечує чудовий звук у більшій кількості зон на борту вашого човна. Можна встановити та налаштувати чотири окремі аудіозони. Отримайте повний контроль над аудіосистемою за допомогою інтегрованих дротових пультів дистанційного керування Fusion і сумісних МФД або спеціальних морських пристроїв Garmin.

  • Збільшення простору на приладовій панелі: завдяки компактному дизайну, стереосистему WB675 можна просто розмістити на консолі керма, в бардачку або встановити повністю поза полем зору, забезпечивши максимальний простір на приладовій панелі.

  • Потокова передача високоякісного звуку: WB675 підтримує стримінг аудіо у форматі lossless за допомогою програмного забезпечення Apple AirPlay® 2 із сумісного пристрою Apple1.

Новий продукт, та сама технологія і довговічність

WB675 оснащено інноваційною технологією цифрової обробки сигналів (DSP), яка оптимізує аудіосигнал, що подається на розважальні системи Fusion, забезпечуючи чудову якість звуку на всіх рівнях гучності та в будь-якому середовищі прослуховування.

Створена для роботи в екстремальних погодних умовах, стереосистема WB675 пройшла суворі випробування на стійкість до соляного туману, ультрафіолетового випромінювання, вологості та екстремальних температур, які можуть спричинити механічні пошкодження, тому вона працюватиме і прослужить довго.

1 Сумісність зі смартфонами та планшетами Apple і Apple MacBook з чіпами M1 або M2, для яких потрібне підключення до МФД Garmin із підтримкою Wi-Fi або окремого роутера Wi-Fi.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".