Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє розумний годинник Instinct 2X Solar

Перегляди: 270
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оновила серію розумних годинників Instinct 2 виходом моделей Instinct 2X Solar та Instinct 2X Solar Tactical Edition.

Годинники Instinct 2X Solar та Instinct 2X Solar - Tactical Edition оснащені легким для читання 1,1-дюймовим дисплеєм, заключеним у 50-міліметровий полімерний корпус, армований волокном. Нові смартгодинники відповідають військовим стандартам США (MIL-STD-810), мають захист від води 10 ATM та хімічно загартоване, стійке до подряпин скло Power Glass. Сонячна батарея виробляє на 50 відсотків більше енергії, ніж попередник Instinct 2 Solar, що дозволить довше обходитись без зарядки або ж взагалі забути про неї, якщо використовувати гаджет переважно у режимі розумного годинника та отримувати достатню кількість сонячної енергії протягом дня (50000 люкс впродовж не менше 3 годин).

Garmin представляє розумний годинник Instinct 2X Solar

Зручний ліхтарик, що завжди під рукою

Червоне або біле світло світлодіодного ліхтарика годинника Instinct 2X Solar з чотирма регульованими рівнями інтенсивності освітлює навколишнє середовище, дозволяючи вам краще бачити місцевість та бути помітним в умовах низького освітлення. Пристрій має спеціальний режим стробоскопа, в якому біле світло чергується з червоним, підлаштовуючись під ваш ритм бігу.

Інноваційні інструменти для спостереження за здоров’ям, навігації та зв’язку

  • Слідкуйте за показниками свого організму за допомогою цілодобового відстеження здоров'я та самопочуття, включно з вимірювання пульсу на зап'ясті, розширеним моніторингом сну, відстеженням дихання, Pulse Ox та багатьох інших функцій.
  • Понад 70 вбудованих спортивних програм для занять бігом, поїздок на велосипеді, плавання, силових тренувань тощо, а також відстеження VO2 max та повний комплекс сучасних тренувальних функцій Garmin.
  • НОВИНКА: вбудована спортивна програма «Смуга перешкод» для бігових тренувань з перешкодами різного типу.
  • Отримайте краще розуміння загального стану свого здоров'я, тренувань і відновлення з функцією варіабельності серцевого ритму під час сну, що базується на технології, розробленій командою Garmin Firstbeat Analytics™.
  • Новий багатодіапазонний GNSS-приймач забезпечує надвисоку точність позиціювання.
  • Орієнтуйтесь на місцевості за допомогою вбудованих датчиків — тривісного компаса та барометричного висотоміра.
  • Легко відтворюйте зворотний маршрут за допомогою функції TracBack®, щоб повернутись назад до початкової точки тим самим маршрутом.
  • НОВИНКА: вбудований світлодіодний ліхтарик.
  • Інтелектуальні функції: безконтактні платежі Garmin Pay™, смартнотифікації, виявлення аварій, Допомога, LiveTrack, інтеграція з додатком Connect IQ™ Store, Garmin Connect App тощо.
  • Тактичні функції в моделі Instinct 2X Solar Tactical Edition: аварійне вимкнення, стрибки з парашутом, режим нічного бачення, прихований режим, подвійна система координат, проєкція маршрутних точок та вбудований ліхтарик з білим та зеленим світлом.

Нова активність «Смуга перешкод»

Смартгодинник Instinct 2X Solar вперше пропонує вбудований застосунок для бігу з перешкодами, який відстежує бігові сегменти з перешкодами різного типу. Ця активність дозволить спортсменам вручну реєструвати проходження перепон на першому колі дистанції, після чого вони автоматично відстежуватимуться на всіх наступних колах. Програма "Смуга перешкод" збирає такі дані, як кількість забігів на заданій дистанції, час забігу, кількість перешкод, час, витрачений на кожну перешкоду, метрики для бігових сегментів (дистанція, темп, частота кроків, довжина кроку тощо), профіль висоти, пульс та відстань.

Створений для виконання місії

Модель Instinct 2X Solar Tactical Edition оснащена низкою спеціальних функцій для військово-польових операцій, зокрема попередньо завантаженими тактичними заняттями та режимом «Стрибки з парашутом», який допомагає розрахувати точку скидання, а після стрибку зорієнтуватись та дістатись цілі згідно з інструкціями. Подвійна сітка GPS-координат дозволяє переглядати дані одночасно у двох системах координат — UTM та MGRS, забезпечуючи краще орієнтування. У ситуації, що загрожує безпеці користувача, можна натиснути аварійну кнопку Kill Switch, яка миттєво зітре усі користувацькі дані з пам’яті годинника. Режим нічного бачення дає змогу читати інформацію на дисплеї за допомогою окулярів нічного бачення, а спеціальний прихований режим Stealth Mode гарантує, що позиції GPS не зберігається і не передається. Бездротові з’єднання у цьому режимі також вимикаються, а отже, користувач має змогу проводити тренування в місцях підвищеної небезпеки, не розкриваючи свого місцеположення.

Світлодіодний ліхтарик на Instinct 2X Solar - Tactical Edition світить білим або зеленим світлом для легшого орієнтування під час нічних операцій.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".