Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє мотонавігатор zūmo XT2

Перегляди: 620
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила zūmo XT2, оновлену версію популярного мотоциклетного комп’ютера zūmo XT, який став ще досконалішим завдяки новим функціям та можливостям. Новинка пропонує на 15% більший та на 5% яскравіший 6-дюймовий сенсорний дисплей, з яким можна комфортно працювати в рукавичках та під дощем, ефективний ступінь водозахисту IPX7 та високу стійкість до вібрації від керма. Функція Group Ride Mobile1 дозволить відстежувати місцеположення кожного учасника групової поїздки за допомогою програми Tread® або аксесуара Group Ride Radio2 (продається окремо). Крім того, Group Ride Radio дає змогу спілкуватися з друзями за відсутності стільникового покриття.

Garmin представляє мотонавігатор zūmo XT2

Досвід zūmo для найкращих вражень від поїздок

Мотоциклетний GPS-навігатор Garmin zumo XT2 пропонує низку інноваційних функцій для мотоциклістів, за допомогою яких забезпечується особливий рівень задоволення від подорожей по дорогах та по бездоріжжю.

  • Переглядайте популярні маршрути від інших байкерів, а також супутникові знімки Birdseye Direct з високою роздільною здатністю без передплати, й відкривайте для себе нові цікаві маршрути.
  • Інформація щодо поїздки, зокрема швидкість, прискорення, сповільнення, висота та інші дані у програмі для смартфона Tread допоможуть зробити мандрівку більш захопливою та комфортною. Після поїздки у додатку Tread також можна переглянути звіт з усіма подробицями.
  • Відстежуйте місцеположення товаришів на дорозі за допомогою функції Group Ride Mobile у додатку Tread або за допомогою аксесуара Group Ride Radio (продається окремо).
  • Прокладайте звивисті маршрути в обхід автомагістралей за допомогою функції Garmin Adventurous Routing, використовуючи чотири варіанти складності маршруту.
  • Керуйте треками та маршрутами на смартфоні або на навігаторі zūmo XT2, отримуйте доступ до інформації про трафік, погоду та смартповідомлення в режимі реального часу, сполучивши прилад з додатком Tread.
  • Слухайте підказки навігатора zūmo XT2 або потокову музику та здійснюйте телефонні виклики у режимі "без рук" за допомогою сумісної Bluetooth® гарнітури або шолома (не входять до комплекту), підключених до сумісного смартфона.
  • Пристрій дозволить покращити інформованість про дорожні обставини за допомогою корисних оповіщень на маршруті, наприклад, про круті повороти та зміни швидкості, світлофори та дорожні камери3.

Ваш помічник на дорозі

Байкери можуть скористатись перевагами сумісного використання zumo XT2 разом з широким спектром виробів Garmin, які допоможуть підвищити безпеку та отримати більше приємних вражень від пригод. Під’єднайте до мотонавігатора сумісний супутниковий комунікатор inReach®4, щоб отримати доступ до двостороннього обміну повідомленнями, даними місцеположення та функції SOS у разі виникнення надзвичайної ситуації. Керуйте 12-вольтовою електронікою мотоцикла з екрана навігатора zumo, під’єднавши цифровий перемикач Garmin PowerSwitch™ (продається окремо).

1 Для відстеження місцеположення за допомогою Group Ride Mobile кожен учасник подорожі має запустити програму Tread на сумісному смартфоні з технологією BLUETOOTH® і активним стільниковим з'єднанням.
2 Групове відстеження за допомогою аксесуара Group Ride Radio доступне при сумісному використанні навігатора zūmo XT2 та програми Tread. Для групового відстеження та роботи мікрофона з функцією push-to-talk потрібне підключення до електромережі автомобіля.
3 Попередження про червоне світло та камери контролю швидкості доступні не в усіх регіонах.
4 Необхідна активна супутникова підписка.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".