Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin представляє перший радар заднього огляду, спроєктований для електронних велосипедів

Перегляди: 215
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, представила Varia™ eRTL615, систему велорадара з задньою фарою, створену спеціально для власників електронних велосипедів. Пристрій під'єднується до акумулятора електробайка та допомагає вчасно помітити транспорт, що наближається ззаду, за допомогою візуальних та звукових сигналів на сумісному годиннику Garmin, велокомп’ютері Edge або у додатку Varia на смартфоні.

Радар заднього огляду для електронних велосипедів Garmin Varia eRTL615

Більше спокою у поїздках

  • Максимальна інформованість: у поєднанні з сумісним смартгодинником Garmin, велокомп'ютером Edge® або додатком Varia на смартфоні, візуальні та звукові сповіщення попереджають про наближення автомобілів ззаду на відстані до 140 метрів.
  • Відмінна видимість велосипедиста на дорозі: світло заднього ліхтаря помітно на відстані до 1,6 км. Режим спалаху, що змінюється при виявленні транспортного засобу, дає змогу попередити водіїв про присутність велосипедиста на трасі.
  • Режими освітлення, що регулюються: чотири режими заднього ліхтаря — постійне світло, пелотон, нічний та денний спалахи — забезпечують кращу видимість для водіїв у різних умовах.

Varia eRTL615 має тонкий компактний дизайн і пропонує декілька варіантів кріплення: на штир під сідло або на стійку велобагажника.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".