Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin анонсує портативні GPS-навігатори Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic

Перегляди: 233
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсувала Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic Edition - міцні та компактні портативні GPS-навігатори з багатодіапазонним приймачем супутникових сигналів, які можна носити на зап'ясті. Пристрої об’єднують передові навігаційні та балістичні функції, а також дають змогу звільнити руки під час експедиції.

Garmin Foretrex 801/901 Ballistic Edition

Міцна й довговічна конструкція

Навігатори Garmin Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic оснащені монохромним дисплеєм діагоналлю 2,2 дюйма високої роздільної здатності, на якому легко прочитати інформацію вдень, у сутінках та в окулярах нічного бачення. Інтуїтивно зрозуміле керування здійснюється за допомогою зручного 5-кнопкового інтерфейсу. Прилади водонепроникні за стандартом IPX7 та обладнані провідними навігаційними датчиками й тактичними функціями, завдяки яким стають цінними помічниками у польових умовах або на полігоні. Навігатори Foretrex 801 та Foretrex 901 Ballistic Edition мають захист від впливу навколишнього середовища відповідно військового стандарту США (MIL-STD-810) та витримують найсуворіші умови. Обидва пристрої живляться від двох змінних батарейок AAA (не входять до комплекту), які забезпечують до 100 годин автономної роботи у режимі GPS та до 1000 годин в режимі експедиції.

Розширена навігація

З мультиточастотним приймачем супутникових сигналів Foretrex 801/901 демонструють особливо високу точність позиціювання. Вдосконалений комплект навігаційних датчиків із тривісним акселерометром, тривісним компасом та барометричним висотоміром підтримає вас у незнайомих локаціях. Функції, на кшталт TracBack (повернення до початкової точки), навігації по точках, маршрутам і трекам, повернуть вам орієнтири, де б ви не опинились. У парі з сумісним смартфоном навігатор надає доступ до програми Garmin Explore, в якій можна планувати майбутні мандрівки, аналізувати їх після завершення, а також здійснювати навігацію.

Тактичні функції

Foretrex 801 та Foretrex 901 мають низку тактичних функцій, особливо корисних для військовослужбовців, спортивних стрільців та мисливців. Одна з таких функцій — прихований режим Stealth, який гарантує, що ваше пересування лишиться непомітним для радарів, оскільки у цьому режимі GPS-дані не зберігаються і не передаються, а бездротовий зв’язок і з’єднання відключаються. У ситуації високої небезпеки можна натиснути кнопку Kill Switch на пристрої (аварійне вимкнення), щоб миттєво стерти всю користувацьку пам’ять. Функція Jumpmaster (стрибки з парашутом) допомагає після розгортання парашута швидше дістатись цілі відповідно до військових інструкцій.
Foretrex 901 Ballistic Edition додатково оснащений балістичним калькулятором, який надає корективи для прицілювання під час стрільби на великі відстані та сумісний з програмою Garmin AB Synapse, що синхронізується з великою базою даних балістичних параметрів для більше ніж 1200 популярних куль.

Функції розумного годинника

Підключені функції смартнотифікацій дозволяють переглядати електронну пошту, текстові повідомлення та різноманітні сповіщення безпосередньо на дисплеї навігатора Foretrex. Також можливе автоматичне завантаження даних у Garmin Connect та відстеження в реальному часі. Навігатори оснащені універсальним інтерфейсом USB-C та підтримують зовнішні датчики ANT+ і Bluetooth та сумісні з супутниковими комунікаторами Garmin inReach для екстреного зв'язку, що ще більше розширює функціонал GPS-навігатора Foretrex.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".