Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin додає опцію Wake Tower до лінійки морських динаміків Fusion XS

Перегляди: 939
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, анонсує нові колонки Fusion XS Wake Tower діаметром 6.5” з LED-підсвіткою.

Garmin анонсує нові колонки Fusion XS Wake Tower 6.5 з LED-підсвіткою

Наповніть момент музикою

Нові динаміки серії Fusion XS 6.5” Wake Tower розроблені із застосуванням інноваційних технологій спеціально для використання на катерах для вейкбордингу і не тільки. Насолоджуйтесь високоякісним звуком, яскравою та рівномірною світлодіодною ілюмінацією з можливістю вибору варіантів чергування кольорів, що відповідає вашому настрою або музиці, що відтворюється! Корпус точно розрахованої форми, алюмінієвий твітер купольної форми та висока потужність 200 Вт забезпечують чистий високоякісний звук на будь-якому рівні гучності.

Готові до установки з коробки

Колонки Wake Tower серії Fusion XS пропонують декілька варіантів монтажу, включно з кронштейнами для кріплення на трубах, на пласкій поверхні, композитному брусі або на даху центрального пульта управління човна – витрачайте менше часу на встановлення аудіосистеми та більше займайтесь улюбленою справою. Заздалегідь налаштовані профілі динаміка DSP для моделей XS 6.5” Wake Tower можна обрати у програмі Fusion-Link™, щоб слухати музику за допомогою сумісних стереосистем Fusion® DSP.

Створюйте настрій

Статичне та динамічне керування кольорами, яскравістю, режимом світла легко виконується за допомогою додаткового бездротового пульта дистанційного керування MS-RGBRC (продається окремо). За допомогою інтуїтивної ручки можна обрати колір, який створює необхідну атмосферу на борту. Крім того, ви можете дистанційно управляти програванням музики за допомогою безпровідного пульта керування Fusion ARX70.

Колонки Fusion XS Wake Tower відповідають стандартам дизайну True-Marine, розроблених для пристроїв, що працюють у складних умовах морського середовища. Вони виготовлені з міцних високоякісних матеріалів та володіють захистом від впливу води, пилу, УФ-променів та соляного туману за рейтингом IP67. Принципи конструкції True-Marine компанії Fusion пов'язані з величезним досвідом захисту обладнання від впливу морського середовища. Garmin розробляє та виробляє обладнання Fusion «з нуля» для застосування на різних човнах, його користувачі впевнені, що ці акустичні системи служитимуть їм довгі роки.

Нові динаміки Fusion XS 6.5” Wake Tower пропонуються у білому (XS-FLT652SPW / 010-02583-00) та чорному (XS-FLT652SPB / 010-02583-01) кольорах. Дизайн пристроїв можна оптимізувати за допомогою змінних решіток, які можна придбати окремо: спортивні білі, спортивні чорні, спортивні сірі, класичні білі або класичні чорні. На динаміки XS 6.5” Wake Tower надається гарантія терміном 2 роки.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".