Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Lowrance випустила нове програмне забезпечення для троллінгового мотора Ghost

Перегляди: 1699
Компанія Lowrance, світовий лідер у виробництві морської електроніки, представляє оновлення програмного забезпечення для троллінгових моторів Lowrance Ghost з новою функцією Ghost 360 та підтримкою автопілотів NAC-2, NAC-3.

Функція Ghost 360 з Active Imaging™ 3-в-1 Nosecone забеспечує 360-градусне деталізоване зображення навколо човна у високій роздільній здатності. Вона використовує автоматичне обертання мотора Ghost для точного визначення структури та цілей у товші води та на дні з оглядом на 360 градусів. Функція доступна на всіх багатофункціональних дисплеях (MFD), сумісних з Ghost - це Elite FS™, HDS Carbon та HDS LIVE™.

Lowrance випустила програмне забезпечення для троллінгового мотора Ghost

«Останній випуск програмного забезпечення має не лише захоплюючі оновлення, але й пропонує неймовірну цінність для споживачів», — коментує Лукас Стюард (Lucas Steward), виконавчий віцепрезидент компанії Lowrance. «Власники ехолотів-картплоттерів Lowrance Elite FS, HDS LIVE або HDS Carbon, а також троллінгового двигуна Ghost, абсолютно безкоштовно отримують нову функцію сонара з оглядом на 360 градусів, яка зазвичай коштує понад 1000 доларів США. Більш того, користувачі великих човнів і спортивні рибалки отримують розширені можливості підключення автопілота до ехолотів-картплоттерів HDS LIVE, щоб створити ще досконалішу бортову систему Lowrance Ultimate Fishing System».

Розширені можливості використання серії HDS LIVE разом з автопілотом передбачають підтримку автопілотів NAC-2 та NAC-3. Рибалки можуть розраховувати на покращений контроль, а також розширені функції автопілота, серед яких навігація по шляховим точкам та по маршруту з екрана пристрою HDS Live. Основні функції включають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс автопілота на екрані МФД, автоматизовані схеми поворотів, легке налаштування з автоматичним налаштуванням і калібруванням, безперервне керування, технологію алгоритму автопілота, засновану на розробках, перевірених десятиліттями. Таким чином, ми втілили незліченну кількість годин реального досвіду на воді в систему, якій ви можете впевнено довірити штурвал.

Автопілоти NAC-2 ідеально підходять для човнів довжиною до 10 метрів та низькострумових гідравлічних насосів, механічних приводів або електромагнітних клапанів, тоді як автопілоти NAC-3 підходять для човнів різних розмірів – до 10 метрів та більших, і розраховані на експлуатацію разом з сильнострумовими насосами, механічними приводами та електромагнітними клапанами. Стандартні мережі NMEA 2000® та порт NMEA 0183® дозволяють легко підключатися до датчиків курсу, блоків зворотного зв’язку керма, контролерів автопілота та багатофункціональних дисплеїв, розташованих у будь-якому місці на човні.