Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

У продажу з'явилися супутникові комунікатори Garmin inReach Mini 2

Перегляди: 400
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження у продаж нових легких комунікаторів Garmin - inReach Mini 2 з двосторонньою текстовою комунікацією та функцією сигнал SOS*.

Пристрій супутникового зв’язку надзвичайно компактний (5,17 x 2,61 см), важить 100 г і має рейтинг водонепроникності IPX7.

inReach Mini 2 автоматично записує активність користувача та пасивно зберігає його маршрут. Якщо користувач дезорієнтується, він може скористатися функцією TracBack, і пристрій відстежить його рухи та направить назад до початкової точки.

У продажу з'явився комунікатор Garmin inReach Mini 2

Garmin inReach Mini 2 має до 14 днів безперервної роботи в 10-хвилинному режимі відстеження за замовчуванням. Щоб подовжити час роботи батареї, можна налаштувати інтервали відстеження inReach Mini 2 й отримати до 30 днів безперервного використання в 30-хвилинному режимі відстеження2. Ті, хто лише зрідка опиняються в умовах бездоріжжя, точно знатимуть, що комунікатор може залишатися зарядженим і готовим до використання після вимкнення живлення до одного року. Це робить його цінним доповненням до аварійного комплекту в автомобілях, човнах або літаках.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Щоб спілкуватись за допомогою комунікатора inReach Mini 2, потрібен активний план підписки на супутниковий зв’язок. Доступні різноманітні тарифні плани, від декількох варіантів щомісячної оплати до річних контрактів. Плани доступні всього від 11,95 доларів США на місяць.

*Потрібна активна супутникова підписка. Деякі країни чи території регулюють або забороняють використання пристроїв супутникового зв’язку. Ви несете відповідальність за знання та дотримання всіх застосовних законів у країнах чи територіях, де планується використання пристрою.