Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

У продажу з'явилися фітнес-годинники Garmin Venu Sq 2 / Sq 2 Music

Перегляди: 135
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження у продаж фітнес-годинників Garmin Venu Sq 2 та Venu Sq 2 Music. Доступні, стильні та сучасні розумні GPS-годинники для занять фітнесом Venu® Sq 2 та Venu Sq 2 Music пропонують цілодобовий моніторинг здоров'я, стеження за фізичною формою, інтелектуальні функції та вбудований накопичувач для зберігання музики в моделі Music.

У продажу з'явилися фітнес-браслети Garmin Venu Sq 2

Автономна робота Venu Sq 2 становить до 11 днів у режимі смартгодинника.

Функції моніторингу здоров’я:

  • Пульсометр на зап’ясті: відстежує частоту серцевих скорочень 24/7 і повідомляє вас про аномальний пульс (високий або низький) у періоди спокою.
  • Моніторинг енергії в організмі Body Battery: переглядайте поточні рівні енергії у тілі, щоб на основі цих даних обрати найкращий час для активності, відпочинку та сну.
  • Моніторинг та оцінка сну: отримайте цілісну картину відновлення організму уві сні за допомогою найновішої та найдосконалішої системи відстеження сну, яка поєднує інформацію від кількох датчиків. Щоранку переглядайте інформацію про сон з часом проведеним у кожній фазі сну, частотою серцевих скорочень, рівнями стресу, пульсоксиметрією та даними про дихання уві сні.
  • Відстеження стресу: дізнайтесь, як ви почуваєтесь протягом дня: спокійно, врівноважено або відчуваєте напругу. У періоди підвищеного стресу отримуйте нагадування про необхідність розслабитись та виконати одну з дихальних вправ, вбудованих у годинник. Використовуйте дихальні вправи для тренування усвідомленого дихання шляхом аналізу частоти дихання, середнього пульсу та рівнів стресу.
  • Жіноче здоров’я: у додатку для смартфона Garmin Connect™ відстежуйте менструальний цикл та вагітність. Реєструйте симптоми, отримуйте поради щодо фізичних вправ та харчування. Скористайтесь додатком Women’s Health Tracking на годиннику для перегляду та реєстрації подробиць прямо на зап’ясті.
  • Функція Health Snapshot™: протягом 2 хвилин запишіть основні показники здоров'я, серед яких частота серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, рівень кисню у крові, дихання та стрес. Звіт з цією статистикою можна переглянути у будь-який час на годиннику або в додатку Garmin Connect.

У продажу з'явилися фітнес-браслети Garmin Venu Sq 2 Music

Обирайте яскраві різнокольорові версії відповідно до своїх вподобань: темно-сірий, білий/кремове золото і м’ятний для моделі Venu Sq 2. Версія Venu Sq 2 Music пропонується у кольорах чорний, слонова кістка/персикове золото і сірий/кремове золото.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".