Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Туристичні GPS-навігатори Garmin GPSMAP 67 та eTrex SE в продажу

Перегляди: 237
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження в продаж повідомляє про надходження в продаж туристичних GPS-навігаторів Garmin GPSMAP 67/67i та eTrex SE.

Туристичні GPS-навігатори Garmin GPSMAP 67 та eTrex SE в продажу

До серії GPSMAP 67 увійшли два портативних пристрої з 3-дюймовим кольоровим дисплеєм, на якому легко зчитувати інформацію за будь-якої погоди. Обидва навігатори мають внутрішній літій-іонний акумулятор з часом роботи до 180 годин у стандартному режимі та до 840 годин у режимі експедиції. Завдяки багатосмуговому GPS та мультисупутниковій технології GPSMAP 67 забезпечує особливо точне визначення місцеположення у складних місцях. Навігатори GPSMAP 67 оснащені тривісним компасом і барометричним висотоміром.

Garmin GPSMAP 67i має інтегровану комунікаційну технологію inReach (потрібна активна підписка) з всесвітньою супутниковою мережею Iridium, тож за відсутності мобільного зв’язку користувач може отримувати та надсилати текстові повідомлення на будь-який номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. В екстремальній ситуації, натиснувши на кнопку SOS, можна швидко здійснити екстрений виклик до цілодобового міжнародного рятувально-координаційного центру Garmin Response. Навігатор GPSMAP 67i сумісний з програмою Garmin Messenger, а значить глобальний обмін повідомленнями Iridium можна буде здійснювати за допомогою смартфона або планшета.

Garmin eTrex SE — це оновлене покоління відомої лінійки надійних і простих у використанні портативних приладів Garmin для пішого туризму й активного відпочинку. Навігатор eTrex SE забезпечує довгу автономну роботу — до 168 годин у стандартному режимі з щосекундним позиціюванням та до 1800 годин у режимі експедиції з двома батарейками формату АА (продаються окремо). Висококонтрастний дисплей 2.2” дозволяє легко, навіть під яскравим сонячним світлом, переглядати маршрутні точки, відстежувати місцеположення та орієнтуватися на місцевості.