Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin оголошує про оновлення функцій кількох своїх смартгодинників і велокомп’ютерів

Перегляди: 397
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про оновлення програмного забезпечення та функцій для декількох пристроїв, зокрема серії fenix® 7, epix™ (Gen 2), Instinct® 2, Forerunner® 945 LTE (скоро) й Edge® 1040 (скоро). Ці нові функції допоможуть користувачам отримати максимум від своїх пристроїв за допомогою безкоштовного оновлення програмного забезпечення.

Garmin оголошує про оновлення функцій кількох своїх смартгодинників і велокомп’ютерів

Деякі з суттєвих функцій1 для смартгодинників у цьому оновленні програмного забезпечення включатимуть:

  • SatIQ™: щоб добитися найкращих показників роботи батареї, функція SatIQ автоматично вмикає багатосмуговий GPS у місцях, де він найбільше потрібний, наприклад у вузьких каньйонах або в центрі міста з високими будинками, а потім вимикає його, коли він більше не потрібен, щоб спортсменам могли оптимально використовувати акумулятор.
  • Статус варіабельності серцевого ритму (ВСР): відстежуйте варіабельність серцевого ритму під час сну, щоб краще контролювати процес відновлення та отримати загальну картину здоров’я.2
  • Ранковий звіт: після пробудження переглядайте звіт про свій сон, відновлення та тренування, а також інформацію про статус ВСР та погоду. Ви навіть можете налаштувати свій звіт, обравши які саме дані ви бажаєте переглядати.
  • Віджет змагання: підготуйтеся до наступного змагання з щоденними рекомендованими тренуваннями та прогнозами часу фінішу на основі даних про дистанцію, погоду та продуктивність. Уся інформація подається в одному зручному віджеті.
  • Оновлений статус тренування: використовуючи нові показники, такі як статус варіабельності серцевого ритму (ВСР), нещодавня історія тренувань і продуктивність, отримайте уявлення про загальні зусилля і про те, чи продуктивно ви тренуєтесь, чи досягли пікового значення, чи перетренування.
  • Відстеження акцій: відстежуйте до 50 акцій прямо на зап’ясті за допомогою програми Stocks. Легко переглядайте акції, щоб стежити за їх цінами та тенденціями протягом дня.3
Деякі з суттєвих функцій1 для велокомп’ютерів у цьому оновленні програмного забезпечення включатимуть:

  • Керування музикою: при підключенні до сумісного смартфона керуйте музикою прямо на пристрої Edge.
  • Статус тренування: використовуючи нові показники, такі як статус варіабельності серцевого ритму (ВСР), нещодавня історія тренувань і продуктивність, отримайте уявлення про загальні зусилля і про те, чи продуктивно ви тренуєтесь, чи досягли пікового значення, чи перетренування.4
  • Хвилини інтенсивності: переглядайте, коли реєструвалися хвилини інтенсивного тренування під час кожної поїздки на велосипеді.4
  • Повна підтримка eBike (електровелосипеда): підключіть сумісний ANT або ANT+ eBike, щоб переглядати спеціальні дані eBike, регулювати рівні допомоги та переглядати запас ходу для запланованого маршруту.
Безкоштовні оновлення програмного забезпечення вже доступні. Користувачі можуть оновити свій смартгодинник або велокомп’ютер, увімкнувши автоматичне оновлення зі свого пристрою або використовуючи Garmin Express™. Щоб отримати вичерпний список функцій, доступних для пов’язаних пристроїв, натисніть тут.

1 Щоб отримати повний список сумісних пристроїв, натисніть тут.
2 Точність відстеження активності.
3 При підключенні до сумісного смартфона. Уся інформація в додатку Garmin Stocks Tracker, надається лише в інформаційних цілях і не призначена для торгівлі чи інвестування. Див. Twelvedata.com/stocks, щоб дізнатися про фондові біржі, на які поширюється програма Stocks.
4 Потрібен сумісний смартгодинник Garmin.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".