Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin запускає оновлення програмного забезпечення для деяких розумних годинників

Перегляди: 1273
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про оновлення програмного забезпечення та функцій для смартгодинників Enduro™ 2, epix™ (Gen 2), fēnix® 7, Forerunner®, Venu® 3 та інших. Дізнавайтесь більше про своє тіло та отримайте більше даних, щоб підняти якість тренувань на вищий рівень.

Garmin запускає оновлення програмного забезпечення для деяких розумних годинників

Що нового

Виявлення періодів дрімоти: автоматично відстежуйте та реєструйте денний сон. Дізнавайтесь, яку користь він приносить організму, а також рекомендований час та тривалість сну.

Температура шкіри: якщо ви не знімаєте годинник перед сном, поспостерігайте, як середня температура шкіри змінюється з часом, що може бути пов'язано з нещодавньою активністю, навколишньою обстановкою, потенційним захворюванням тощо.

Удосконалений моніторинг енергії Body Battery™: отримайте більше персональних даних про те, як сон, відпочинок, повсякденна діяльність та стрес впливають на ваш рівень енергії. Щовечора отримуйте зведення про використання енергії протягом дня.

Динаміка бігу на зап'ясті: вимірюйте ключові бігові показники, на кшталт частоти кроків, довжини кроку, часу контакту з землею та інші, щоб покращити свою бігову форму.

Потужність бігу на зап'ясті: керуйте зусиллями та налаштовуйте тренування на основі даних про енергію, яку тіло витрачає під час бігу.

Вдосконалений профіль «Лижі»: годинник веде безперервний запис всієї активності, навіть коли ви підіймаєтесь на підіймачі та спускаєтесь, щоб отримати точніший запис таких показників, як частота серцебиття, час активності та висота над рівнем моря.

Перегляд зображень на екрані годинника: власники сумісних смартфонів Android™ тепер можуть переглядати повідомлення з фотографіями на екрані годинника.

Покращений застосунок Face It™: додавайте більше даних та отримайте більше можливостей для налаштування циферблатів для свого годинника за допомогою програми Face It у магазині Connect IQ™.

Безкоштовні оновлення програмного забезпечення почали надходити на сумісні пристрої Garmin. Оновити свій розумний годинник можна за допомогою автоматичного оновлення, увімкнувши його у налаштуваннях гаджета або за допомогою програми Garmin Express™ для ПК. Переглянути повний список функцій останнього випуску програмного забезпечення можна за цим посиланням.

Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє та поширює пристрої, більшість з яких оснащено технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також використовується в пристроях для відпочинку, розваг та туризму. Основні підрозділи компанії розташовані в США та Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка".