Loading color scheme

nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Garmin придбала компанію Vesper Marine

Перегляди: 793
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, придбала компанію Vesper Marine, приватного постачальника обладнання та послуг морського зв'язку. Очікується, що це придбання розширить лінійку морських продуктів та технологій Garmin.

Vesper Marine – це приватна компанія-постачальник AIS, VHF-радіо та рішень для моніторингу суден у морській промисловості. Очікується, що це придбання зміцнить провідну позицію Garmin у галузі морських пристроїв і технологій, призначених для забезпечення спокою та покращення ситуаційної обізнаності власників човнів.

Компанія Garmin придбала компанію Vesper Marine

Майже 15 років компанія Vesper займалася розробкою комунікаційних пристроїв і рішень для моторних, вітрильних і допоміжних човнів, включаючи відзначену нагородами систему Cortex. Cortex поєднує ультрасучасне VHF-радіо з унікальним транспондером SmartAIS від Vesper і технологією віддаленого моніторингу судна. Транспондери SmartAIS від Vesper мають вбудовану сигналізацію для попередження про потенційні зіткнення, ситуацій, коли якір повзе та людина за бортом. Компанія також пропонує мобільні додатки для моніторингу, перегляду та керування системою Cortex або транспондером smartAIS для пристроїв iOS та Android.

Vesper Marine знаходиться в Окленді, Нова Зеландія, і приєднається до наявного підприємства Garmin, теж розташованого в Окленді.